Ο διαιτητής Ρατσκόφσκι μιλάει και διαλύει το ψέμα της ΕΠΟ και του Μπένετ (vid)

Ο διαιτητής Ρατσκόφσκι μιλάει και διαλύει το ψέμα της ΕΠΟ και του Μπένετ (vid)

Δείτε την εκπομπή μας

«Δεν είμαστε μεθυσμένοι. Μας επιτέθηκε οπαδός. Ήρθαμε κατευθείαν στο ξενοδοχείο. Ηρθε ο Μπένετ και μιλήσαμε»
Ο Πολωνός, Πάβελ Ρατσκόφσκι ξεμπροστιάζει το απίστευτο στήσιμο που έγινε εναντίον του, με ψευδείς κατηγορίες περί μέθης και αποκαλύπτει τα πραγματικά γεγονότα. Η επίθεση και η μπουνιά από οπαδό και η συνάντηση με τον Μπένετ.

Κάθε φορά που στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνει κάτι ακραίο, προκύπτει η εύλογη απορία: Πόσο παρακάτω; Πόσο χαμηλά φτάνει ο πάτος του βαρελιού στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Που διοικείται από μια τοξική ΕΠΟ, σκοτεινές σκιές στο περιβάλλον της και ταγμένα, υποτελή εργαλεία. Η νέα απίστευτη, κατασκευασμένη ιστορία με τον Πολωνό διαιτητή Πάβελ Ρατσκόφσκι και τους συνεργάτες του, επιβεβαιώνει ότι ο πάτος δεν υφίσταται σε αυτό το βαρέλι.

Το αφήγημα του «συνεργείου» ήθελε τους διαιτητές μεθυσμένους. Να παίζουν ξύλο στο αεροπλάνο. Να ξενυχτούν. Να κάνουν αίσχη. Και να είναι ακόμη μεθυσμένοι, Κυριακή πρωί. Δηλαδή, ανίκανοι να διαιτητεύσουν την αναμέτρηση ΑΕΚ-Αρης. Για αυτό και το αφήγημα ανέφερε ότι ο Μπένετ «έπρεπε», «αναγκάστηκε» να τους αλλάξει, χρησιμοποιώντας Ελληνες διαιτητές. Ένα χυδαίο ψέμα, που είχε πιο κοντά πόδια από ό,τι περίμεναν οι εμπνευστές του.

Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι και οι υπόλοιποι τρεις Πολωνοί διαιτητές που ήρθαν στην Ελλάδα, για να διευθύνουν τον αγώνα της Ενωσης με τον Αρη (σ.σ. οι βοηθοί Σιέκα, Κούπσικ και ο VAR Γιάκουμπικ), όχι μόνο δεν έκαναν όσα τους καταμαρτύρησαν τα μέλη του συνεργείου και ένα δήθεν… θύμα, ταξιδιώτης του αεροπλάνου από την Πολωνία προς την Ελλάδα, αλλά αντίθετα, φαίνεται ότι αποτελούν θύματα μιας ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ, ΣΤΗΜΕΝΗΣ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΗΣ ιστορίας, με σκοπό να μην διευθύνουν τον αποψινό αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Αρη. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Ο ίδιος Πολωνός διαιτητής, λοιπόν, έρχεται να τσακίσει το ψέμα της ΕΠΟ και των… συνοδών. Όχι μόνο διαψεύδει με δηλώσεις του τα περί μέθης και επιθέσεων, αλλά αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν το από το βράδυ του Σαββάτου, όταν έφτασε στην Ελλάδα. Ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν ήταν μεθυσμένοι. Ότι ο οπαδός που τους κατηγορεί, ήταν αυτός που τους επιτέθηκε και πως από το ξενοδοχείο πήγαν απευθείας στο ξενοδοχείο, όπου και έμειναν έως και σήμερα το πρωί, όταν και τους ανακοίνωσε ο Μπένετ ότι δεν θα είναι οι διαιτητές!

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/2300056/o-dietitis-ratskofski-milai-ke-dialyi-psema-tis-epo-ke-tou-benet-vid/