Νικολάκης: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Νικολάκης: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων στο βόλεϊ γυναικών έχει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρώην προπονητής του, Γιάννης Νικολάκης.

nikolakis

Αναλυτικά :

«Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις διάλειμμα για να αφιερώσεις χρόνο και στην οικογένεια σου αλλά, και για να κάνεις κάποια σεμινάρια ώστε να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Μου χρειαζόταν αυτό το τάιμ άουτ μετά από 22 χρόνια συνεχόμενα στον χώρο. Μου λείπει η διαδικασία αυτή, η καθημερινή τριβή ο… ιδρώτας, διότι είναι κάτι που το ζούσα για 22 συνεχόμενα χρόνια, αλλά το χρειαζόμουν», ανέφερε αρχικά.

Ο Γιάννης Νικολάκης θεωρεί ότι και πάλι θα κοντραριστούν και πάλι οι «αιώνιοι» στο πρωτάθλημα: «Απ’ ότι φαίνεται θα δούμε και πάλι κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Θεωρώ ότι όπως και πέρυσι, ο Ολυμπιακός θα είναι αρκετά καλύτερος. Αλλά θέλει να υπάρχουν ομάδες ανταγωνιστικές. Έχει προβάδισμα λόγω της παρουσίας των ξένων».

«Ο Ολυμπιακός στήθηκε καλά, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Επένδυσε κι άλλο στο τμήμα και νομίζω ότι είναι το φαβορί, έχει τον πρώτο λόγο για το νταμπλ. Έχει τον κορμό στην Εθνική Ελλάδος. Έχει ισχυροποιηθεί πολύ καλά εκεί που χρειάζεται ο Ολυμπιακός», σχολίασε για τον φετινό Ολυμπιακό και ερωτηθείς για το πού οφείλεται η καλή πορεία της πρώην ομάδας του τα τελευταία χρόνια απάντησε:

«Όλα ξεκινάνε από τον πρόεδρο και τη διοίκηση. Είναι σε καλό δρόμο ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια και ευελπιστούμε ότι και τα άλλα σωματεία θα μπούνε σε άλλον δρόμο».

Για τα πηγές εσόδων του Ολυμπιακού ανέφερε: «Όλοι βοηθάνε το Σωματείο. Και ο σύλλογος και η ΠΑΕ και τα εισιτήρια, αλλά και χορηγοί . Έχει δυνατό όνομα ο Ολυμπιακός, αλλά και άλλες ομάδες έχουν δυνατό όνομα, αλλά χρειάζεται και οργάνωση».

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τις ομάδες που θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσουν έκπληξη ανέφερε: «Ίσως η ΑΕΚ που έχει ελληνικό ρόστερ. Κάνει καλή προσπάθεια και ο Άρης, αλλά και το Μαρκόπουλο. Προωθεί νέα κορίτσια. Να δούμε και τις νέες ομάδες που ανέβηκαν τώρα στην πρώτη κατηγορία».