Μπουτσικάρης: «Να αφήσουμε πίσω μας την τοξικότητα και τις συλλογικές αντιπαραθέσεις»

Ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Σούπερ Λιγκ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ήταν πιο ενωτικός από ποτέ στις δηλώσεις του μετά την εκλογή του.

SUPERLEAGUE / ÄÓ ÊÁÉ ÅÊËÏÃÅÓ ÃÉÁ ÔÇÍ ÁÍÁÄÅÉÎÇ ÍÅÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης επισήμανε μεταξύ άλλων μετά την εκλογή του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες για την διαδικασία όσο και τον απερχόμενο πρόεδρο. Μας παραδίδει μία άλλη Σούπερ Λιγκ και καλύτερη απ’ ότι την βρήκε. Γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και θα εστιάσουμε στα μέτρα στήριξης της Πολιτείας, τα τηλεοπτικά με διαδικασία πλήρους διαφάνειας και στο ποσοστό από το στοίχημα. Όλες οι ομάδες να αφήσουμε πίσω μας την τοξικότητα και τις συλλογικές αντιπαραθέσεις και να βαδίσουμε με κοινό τόπο και στόχο να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και με βάση την δυναμική του πρωταθλήματος».

Αναλυτικά το τι είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες για την διαδικασία και τον απερχόμενο πρόεδρο. Στη θητεία του έγιναν πολλά πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρέλαβε μια άλλη Σούπερ Λιγκ και μια τελείως άλλη κατάσταση μας παραδίδει. Γνωρίζουμε όλοι τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχουν ενταθεί με την κρίση του κορονοϊού που διαμόρφωσε μια νέα, πολύ σκληρή πραγματικότητα για όλους.

Επομένως πρέπει πολύ άμεσα να ασχοληθούμε και να αντιμετωπίσουμε ορισμένα κομβικά ζητήματα όπως τα μέτρα στήριξης από την Πολιτεία, η εξασφάλιση τηλεοπτικής στέγης για όλες τις ομάδες μέσα από διαφανείς διαδικασίες και η διεκδίκηση ενός διαχρονικού αιτήματος, του ποσοστού από το Στοίχημα.

Εκτός όμως, από πολλά προβλήματα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει τεράστια προοπτική αλλά και τεράστια δυναμική. Προκειμένου να λύσουμε τα προβλήματα και να εκμεταλλευτούμε τη δυναμική μας οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας τις συλλογικές αντιπαραθέσεις, την τοξικότητα και με κοινή προσπάθεια να κάνουμε βήματα μπροστά».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0