Μπουχαλάκης: «Να πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Αποτελεί ένα βασικό «γρανάζι», στη «μηχανή» του Ολυμπιακού. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει γίνει ένα με το κέντρο του Θρύλου και έχοντας ζήσει όλη την προσπάθεια, επί Πέδρο Μαρτίνς, η γνώμη του μετράει. Ενόψει Αστέρα Τρίπολης, Ομόνοιας, αλλά και νέας σεζόν, συνολικά, ο Έλληνας χαφ μίλησε στην κάμερα της Nova. Αναλυτικά:

Δείτε την αθλητική εκπομπή μας :

Το σημαντικότερο είναι να έχουμε υγεία, αυτή τη νέα σεζόν. Διανύουμε μία ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη χρονιά, για όλους. Και για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και γενικά, για όλη την κατάσταση αυτή που επικρατεί. Για μένα, αλλά και για όλους στην ομάδα, το πιο σημαντικό είναι αυτό. Από εκεί και πέρα, όπως κάθε χρόνο, θέλουμε να πρωταγωνιστούμε, σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες παίρνουμε μέρος. Το πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο σημαντικά. Και από εκεί και πέρα, μία αντάξια πορεία, όπως η περσινή στην Ευρώπη, ή και καλύτερη. Μία πορεία με θετικό πρόσημο. Να είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Είναι λίγο νωρίς να σας πω για τους νέους παίκτες. Μία προπόνηση έχω κάνει και με τους δύο. Η πορεία θα δείξει. Νομίζω έχουν όλα τα φόντα, τις προδιαγραφές και τις εμπειρίες, έτσι ώστε να μπουν στην ομάδα, να νιώσουν άνετα και παιχνίδι με το παιχνίδι να ενσωματωθούν. Θα χρειαστούν τον χρόνο τους, τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Θα παίξουμε και εμείς σημαντικό ρόλο και εμείς, ώστε στο μικρότερο δυνατό χρόνο να βγάλουν το 100%.

Είμαστε περήφανοι για τον Τσιμίκα. Μόνο χαρά μπορούμε να νιώσουμε. Τον ζούσα πολύ κοντά, εδώ και δύο χρόνια, γιατί ήμασταν μαζί στο δωμάτιο. Για όλους μας είναι ένα παράδειγμα. Και θα χαρούμε πολύ να τον δούμε και στη συνέχεια, να φοράει τα χρώματα αυτής της μεγάλης ομάδας και να διαπρέπει στο αγγλικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Ο Τοροσίδης έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, αυτά τα δύο χρόνια, στην πορεία της ομάδας. Είτε αυτός ήταν μέσα στο γήπεδο, είτε στα αποδυτήρια. Είτε με την εμπειρία που είχε, μέσα από την πορεία του στον Ολυμπιακό και στις ευρωπαϊκές ομάδες και στην Εθνική. Ήταν ένα σημαντικό κομμάτι. Μόνο να μάθουμε είχαμε, από τον Βασίλη. Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μείνει κοντά στην ομάδα, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε αυτή την επαφή και να συνεχίσουμε, από εκεί που σταματήσαμε.

Σε ότι αφορά τον Αστέρα, νομίζω κάθε αρχή και δύσκολη. Έχουμε όπως είπαμε, νέα πρόσωπα. Είναι μία καινούργια χρονιά, ουσιαστικά πρέπει από την αρχή πάλι να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μακάρι να καταφέρουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Αυτός είναι ο στόχος. Αρχής γενομένης από το πρώτο ματς. Με ένα σωστό και ωραίο ποδόσφαιρο, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια. Είναι πρώτο ματς (2ο ουσιαστικά). Σιγά-σιγά θα χτίσουμε επάνω σ’ αυτό και θα προχωρήσουμε.

Για το ματς με την Ομόνοια ξέρουμε καλά, όπως και σε όλα τα ματς, σε αυτό το επίπεδο και σε αυτή τη διοργάνωση, την κορυφαία στον κόσμο, δεν μπορούμε να είμαστε φαβορί. Αυτό είναι μόνο στα ονόματα, αν μπορώ να χρίσω κάποιον φαβορί. Πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Μετά από το πρώτο παιχνίδι, που δίνουμε με τον Αστέρα και αφού πάρουμε αυτό που θέλουμε, έχουμε 5 μέρες να αναλύσουμε τον αντίπαλό μας και να δούμε τα καλά και τα αρνητικά στοιχεία του. Και την Τετάρτη μέσα στο γήπεδο, να δείξουμε ποιο πραγματικά είναι το φαβορί.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0