Μπάσκετ: Χριστούγεννα στο παρκέ!

Μπάσκετ: Χριστούγεννα στο παρκέ!

Δείτε την εκπομπή

Τα φετινά Χριστούγεννα τα camp του OlympiacosBC The Academy, αλλάζουν μορφή και δομή, καθώς θα διοργανωθούν δύο διαφορετικά, σε δύο διαφορετικές περιόδους, με την παρουσία των «αστεριών» του Ολυμπιακού!

Πιο συγκεκριμένα, στις 27-28 & 29-30/12/2021 θα πραγματοποιηθεί το The Academy “Shooting Master”, ενώ στις 3-4-5/1/ 2022 το “The Academy Basketball Camp”.

Το The Academy “Shooting Master” έχει ως βασικό αντικείμενο την βελτίωση της τεχνικής, μηχανικής και αποτελεσματικότητας του σουτ μέσα από ένα άρτια δομημένο ασκησιολόγιο και τη χρήση του “The Shot-Shooting Corrector”. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν πάνω στη φυσική τους κατάσταση και θα έχουν την εύκαιρα να μετάσχουν σε διαγωνιστικά παιχνίδια. Επίσης, το «παρών» θα δώσουν και παίκτες της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού, για να δώσουν συμβουλές και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των εκκολαπτόμενων μπασκετμπολιστών. Οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα δύο ή και τα δύο διήμερα που επιθυμούν να μετάσχουν.

Στο “The Academy Basketball Camp”” οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν σε υψηλό επίπεδο, μέσα σε ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ. Καθημερινά και για 7.5 ώρες, οι αθλητές θα δουλέψουν πάνω στην ατομική τεχνική και τακτική, στην φυσική τους κατάσταση, θα κάνουν ομαδική προπόνηση και θα ανταγωνιστούν σε 3on3 – 5vs5, όπως και σε διαγωνιστικά παιχνίδια. Μέσα από την προπονητική διαδικασία θα ψηφιστεί ο MVP του camp, ο οποίος θα βραβευτεί από την Ακαδημία. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλίες και επίδειξη πάνω στο προπονητικό αντικείμενο της κάθε ημέρας, από τους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού!

Πληροφορίες

The Academy “Shooting Master”

Ώρες : 09:00 – 14:00. *προσέλευση από τις 08:30

Ηλικίες : 8-17

Παροχές: Σνακ, χυμός, νερό, δίπλωμα συμμετοχής

“The Academy Basketball Camp”

Ώρες : 08:30 – 16:00. * προσέλευση από τις 08:15

Ηλικίες : 10-17

Παροχές: Μίνι γεύμα, χυμός, νερό, δίπλωμα συμμετοχής

*Όσοι δηλώσουν συμμετοχή έως τις 28/12/21 θα έχουν έκπτωση 10%.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0