Μπαρτζώκας : «Πιστεύω στην ομάδα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα-πισωγύρισμα από την Βαλένθια, αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι πιστεύει πολύ στους παίκτες του, ωστόσο, η ομάδα του θα πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα. «Το ζητούμενο είναι να έχουμε σταθερότητα. Κάναμε δύο πολύ καλά ματς την προηγούμενη εβδομάδα και ένα πολύ κακό χτες. Πρέπει γρήγορα να συνέλθουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για το ματς με τη Ρεάλ τόνισε ότι για να κερδίσει ο Ολυμπιακός την ισπανική ομάδα θα πρέπει οι παίκτες του να τα δώσουν όλα και να παλέψουν σε κάθε φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σε παιχνίδι της Euroleague θα χάσεις. Εμείς πριν μια βδομάδα ήμασταν πολύ καλοί, εμείς ήμασταν χτες πολύ κακοί. Στο χέρι μας είναι να ξαναεμφανιστούμε καλοί. Έξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα. Φυσικά δεν είμαστε άτρωτοι, αλλά έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών. Έχουμε να ξεπεράσουμε κάποια άλλα πράγματα, τα οποία γνωρίζουμε ποια είναι. Το ζητούμενο είναι να έχουμε σταθερότητα. Κάναμε δύο πολύ καλά ματς την προηγούμενη εβδομάδα και ένα πολύ κακό χτες. Πρέπει γρήγορα να συνέλθουμε.

Ήταν η πρώτη φορά που αναλύσαμε τα του προηγούμενου ματς με τη Βαλένθια, παρά το τι θα κάνουμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για εμένα ήταν πιο σημαντικό να δούμε τι δεν πράξαμε σωστά χτες. Πέρα από τακτική ανάλυση των αντιπάλων μας πρέπει να ξέρουμε ότι δεν γίνεται να μην παλεύουμε σε κάθε φάση. Αν είσαι χαλαρός θα το… πληρώσεις».