Μπαρτζώκας: «Αλλοίωση διοργάνωσης…»

Για τη δυσκολία με τον κορονοϊό, την ετοιμότητα Σλούκα-Ζαν Σαρλ και το ματς με την Αρμάνι, συγκεκριμένα, μίλησε στη Media Day του Θρύλου, ενόψει του αυριανού ματς, ο κόουτς Μπαρτζώκας.

Δείτε την εκπομπή μας:

«Ξεκάθαρα είναι αλλοίωση διοργάνωσης. Επειδή είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους, δεν ξέρω αν όλοι είχαμε ερμηνεύσει σωστά την κατάσταση. Προφανώς είναι αλλοίωση όταν μια ομάδα μένει με επτά παίκτες. Στους προπονητές δεν αρέσει αυτό το πράγμα. Πώς να κάνεις την ομάδα σου να σκεφτεί το μπάσκετ, όταν η άλλη ομάδα έχει πέντε κρούσματα; Μπορεί να φοβούνται. Είναι κάτι που συζητάμε εμείς οι προπονητές μεταξύ μας σε ένα γκρουπ που έχουμε, αλλά τις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Περιμένω να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Να γινόμαστε πιο συμπαγείς, να μην έχουμε κενά διαστήματα. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό είχαμε λιγότερα κενά διαστήματα από ό,τι απέναντι στη Ζαλγκίρις. Το αυριανό παιχνίδι είναι ειδικών συνθηκών. Η Αρμάνι δεν έχει χάσει καθόλου φέτος, άρα πρέπει να κάνουμε κάτι έξτρα για να την κερδίσουμε. Είναι μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία σε όλες τις θέσεις», πρόσθεσε.

«Δεν σκέφτεσαι πριν το ματς με πόσους παίκτες θα παίξεις. Εξαρτάται από το αν κάποιος παίκτης ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλεις, υπάρχει το ζήτημα των φάουλ και άλλα πολλά. Το Μιλάνο έχει δώδεκα πολύ καλούς παίκτες, άρα πρέπει όποιος είναι στο παρκέ να είναι συγκεντρωμένος και σκληρός, γιατί θα πρέπει να παίξουμε με δυναμισμό», συνέχισε και παράλληλα, επεσήμανε: «Ο Σλούκας έχει σοβαρές πιθανότητες, ο Ζαν Σαρλ λιγότερες. Μεσολαβούν δύο προπονήσεις, θα δούμε».