Μπα σε Μαρτίνς: «Θέλω να παίξω» – Κάνει ένεση και δοκιμάζει στην προθέρμανση

Μπα σε Μαρτίνς: «Θέλω να παίξω» – Κάνει ένεση και δοκιμάζει στην προθέρμανση

Δείτε την εκπομπή μας:

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι στον επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ. Ο Σενεγαλέζος, μετά τον σπασμό που υπέστη στην οσφυική μοίρα και την αντικατάστασή του στο παιχνίδι με τη Λαμία, έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους. Ένα παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε και δεν θέλει να χάσει.

Τι έχει αλλάξει σήμερα, σε σχέση με ό,τι συνέβαινε τις τελευταίες ημέρες; Επί της ουσίας, τίποτα. Ο Μπα έκανε την Τετάρτη μέρος του προγράμματος της ομάδας και εν συνεχεία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ έκανε ακόμη μία θεραπεία. Το ίδιο και το πρωί της Πέμπτης. Εκανε έξτρα θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα, για να κρατιέται σε καλή κατάσταση το σώμα του.

Το ότι ο Μπα πονάει στη μέση είναι κάτι γνωστό, που δεν άλλαξε. Ο πόνος έχει μειωθεί αισθητά, λόγω των θεραπειών, αλλά υπάρχει. Και για αυτόν τον λόγο το ιατρικό επιτελείο έχει επιδοθεί εδώ και ημέρες σε έναν συνεχή αγώνα δρόμου, για να καταστεί εφικτό να συμμετάσχει ο 25χρονος στόπερ στο αρχικό σχήμα απόψε. Κάτι όχι απλό, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.

Ο ίδιος ο Μπα από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο ότι θέλει να παίξει κόντρα στην Αρσεναλ. Μάλιστα, αυτό το είπε και στον Πέδρο Μαρτίνς στην κουβέντα που έκαναν πριν από λίγες ώρες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε στον προπονητή του πως με ένεση πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Όπως έχει συμβεί και άλλες φορές που αντιμετώπισε πρόβλημα στη μέση του.

Ο Μπα θα κάνει ένεση πριν την αναχώρηση της αποστολής από το Ρέντη για το Γεώργιος Καραϊσκάκης. Θα δοκιμάσει στην προθέρμανση και εάν αισθανθεί καλά, τότε θα ξεκινήσει βασικός. Με τον Μαρτίνς να διατηρεί τον σχηματισμό που είχε στο μυαλό του (4-3-3).

Εάν ο Μπα δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε ο σχηματισμός θα αλλάξει. Θα γίνει 4-2-3-1, με τον Μασούρα πιθανότατα να παίρνει θέση στα άκρα και τον Εμβιλά να φεύγει από τη μεσαία γραμμή και να μετατίθεται στο κέντρο της άμυνας. Ένα άλλο σενάριο θέλει τον Μαρτίνς να σκέφτεται τον Ανδρούτσο για τα χαφ (μαζί με Μπουχαλάκη, Καμαρά), ώστε να μην αλλάξει το σχήμα.

Ολοι, πάντως, στο Ρέντη ελπίζουν και πιστεύουν ότι τελικά ο Μπα θα είναι καλά και θα μπορέσει να παίξει. Λίγες ώρες έμειναν για να φανεί τι μέλλει γενέσθαι.

Πηγή To10.gr