Μόνο με το κατάλληλο ποσό. Ειδάλλως, όχι

Πολλά μπορεί να λέγονται και να γράφονται, για το θέμα Σεμέδο-Μπενφίκα. Και πράγματα οι Πορτογάλοι τον θέλουν τον στόπερ του Ολυμπιακού. Δεν είναι και η μόνη λύση που έχουν, αλλά είναι μπροστά, στη σχετική λίστα. Είναι Πορτογάλος, τον ξέρει ο Ζεζούς, είναι ποιοτικός. Του κάνει του προπονητή της Μπενφίκα.

Δείτε το Pre-game του τελικού με την ΑΕΚ

Από την άλλη, τον ποδοσφαιριστή θέλει και ο Μαρτίνς. Για να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν έχει πει ποτέ ο Μαρτίνς «να φύγει» ο Σεμέδο. Με ό,τι θέματα και αν έχει, ο Πορτογάλος, είναι ο κορυφαίος ποιοτικά στόπερ του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος από τους συμπαίκτες του και ΒΑ-ΣΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΟΣ!

Με αυτό ως δεδομένο, δεν είναι περίεργο και το άλλο στοιχείο που προκύπτει και έχει να κάνει με τα χρήματα, τα οποία ο Ολυμπιακός απαιτεί για να προχωρήσει μία μεταγραφή. Η Διοίκηση του Θρύλου, λοιπόν, δεν διαπραγματεύεται για ποσά της τάξεως των 5, 6 ή 7 εκ. ευρώ. Σε αυτά τα επίπεδα κινείται αυτή τη στιγμή η Μπενφίκα. Και ο Ολυμπιακός συζητά, χοντρικά, για… τα διπλά. Δηλαδή 12 εκ. και άνω. Επίσης, δεν μπαίνει σε διαδικασία να συζητήσει για τα έμψυχα ανταλλάγματα που αναφέρονται στα ρεπορτάζ, αυτή τη στιγμή. Τύπου Λέμα.

Με αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να πορευόμαστε, για το θέμα Σεμέδο. Και με τον εξής απλό τίτλο: Ή στη σωστή τιμή, ή όχι.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0