Μητσοτάκης: «Πέτσινο το γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό»

Μητσοτάκης: «Πέτσινο το γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατακεραύνωσε τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως πήρε το Κύπελλο με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως ο ΠΑΟΚ πήρε το Κύπελλο με ένα γκολ το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει. «Είδα τον αγώνα (σ.σ. τον τελικό Κυπέλλου) και στενοχωρήθηκα. Εγώ είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά όχι οπαδός. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Η εικόνα του τελικού ήταν θλιβερή, με ένα ακατάλληλο γήπεδο, ένα ματς που δεν έπρεπε να διεξαχθεί τελικά. Στο γήπεδο ήταν μόνο χούλιγκαν και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Δε θα σταθώ στη διαιτησία. Αυτή η εικόνα δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πάρει για τα καλά την κατιούσα. Σκεφτόμουν ποιο νέο παιδί, που αγαπά το ποδόσφαιρο, θα θελήσει να δει αυτό το θέαμα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πια ένα ελκυστικό προϊόν και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι ομάδες, αλλά και η πολιτεία που για να διεξαχθεί το παιχνίδι σφύριζε αδιάφορα», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, για να συνεχίσει.

«Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά έχω πάει στην Τούμπα 17 ετών. Ο ΠΑΟΚ μάλλον είχε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ εφέτος. Άρα δε χρειαζόταν ένα “πέτσινο γκολ” για να κερδίσει. Η όποια παράγκα πριονίζει το κλαδί πάνω στο οποίο όλοι καθόμαστε ως φίλαθλοι, καθώς το ποδοσφαιρικό προϊόν υπονομεύεται από πιθανές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, από το ότι δεν μπορούν οικογένειες με παιδιά να πάνε γήπεδο και άρα κόβονται λιγότερα εισιτήρια, από το ότι δε θα μπορούμε να πάμε στο Champions League και άρα λιγότερα έσοδα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0