Μίτσελ: «Την Πέμπτη θα παίξει ο Πασχαλάκης»

Μίτσελ: «Την Πέμπτη θα παίξει ο Πασχαλάκης»

Δείτε την εκπομπή μας

Μεταξύ άλλων, ο προπονητής του Θρύλου ανέφερε:

Φυσικά και έχω καταλήξει στο ποιοι θα παίξουν. Έχουμε κάποια θέματα φυσικής κατάστασης και αυτά μας αναγκάζουν να κάνουμε αλλαγές. Έτσι και προχωράμε, προσαρμόζουμε την ενδεκάδα μας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, έχουν μείνει τρία παιχνίδια, τα οποία θα παίξουμε και θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα. Θα επιλέξουμε αναλόγως την ενδεκάδα, επιλέγοντας τους καλύτερους δυνατούς παίκτες. Ορισμένοι εξ αυτών δεν είναι διαθέσιμοι, θα πρέπει να ακολουθούμε τις συνθήκες στην ομάδα.

Ναι το γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι αυτό είναι μια τελευταία ευκαιρία για εμάς. Έχουν συμβεί αρκετά πράγματα αυτή τη χρονιά και το αυριανό (σ.σ. Πέμπτη) παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για το ευρωπαϊκό μας μέλλον. Το έχω ακούσει πως το είπε ο προπονητής της Καραμπάγκ, αλλά το γνωρίζαμε και εμείς από πριν (γέλια).

Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ παιδιά από την Ακαδημία. Μου αρέσει που είναι διαθέσιμα τα παιδιά αυτά, όποτε τους ζητηθεί. Έχω τρία παιχνίδια τώρα στην ομάδα και έχω χρησιμοποιήσει παιδιά από την Ακαδημία. Το να ποντάρεις στους νέους είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ήταν παλιά, γιατί έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές. Αλλά θα τη βρούμε τη λύση. Και ναι, ο Πασχαλάκης θα παίξει αύριο (σ.σ. Πέμπτη). Το ήξερε πρώτος εκείνος, για αυτό και το λέμε τώρα σε εσάς.

Το αποτέλεσμα με την Καρμαπάγκ ήταν σκληρό. Δεν παίξαμε τόσο άσχημα για να χάσουμε 3-0. Είναι αποτέλεσμα μιας… ασθένειας, την οποία δουλεύουμε για να γιατρέψουμε.

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/348704-mitsel-laquo-thn-pempth-tha-paiksei-o-pasxalakhs-raquo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0