Μιλουτίνοφ: «Θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

Συνέντευξη για τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ, την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, αλλά και την εθνική Σερβίας παραχώρησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο eurohoops.net.

Μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Σέρβου, πρώην σέντερ του Θρύλου:

Είχες δηλώσει πολλές φορές ότι θα ήθελες να μείνεις στον Ολυμπιακό. Μιας και αυτό δεν συνέβη, μπορείς να μας πεις τι δεν πήγε καλά στην συγκεκριμένη υπόθεση;

«Όλα πήγαν καλά. Θεωρώ τον Ολυμπιακό μια οικογένεια για εμένα, αλλά ακόμα και στις οικογένειες κάποια στιγμή το παιδί πρέπει να φύγει από το σπίτι! Έδωσα τον εαυτό μου για αυτή την ομάδα και έχω βαθιά αισθήματα για τον Ολυμπιακό. Ήταν δύσκολο για εμένα να αποχαιρετήσω το ΣΕΦ, όμως αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου έχει κλείσει και ανυπομονώ για το καινούργιο, το οποίο ελπίζω να είναι όσο ενδιαφέρον ήταν εκείνο της Αθήνας».

Ποια ήταν η στιγμή που αποφάσισες ότι δεν θα μείνεις στον Ολυμπιακό, αλλά θα ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι για την ζωή και την καριέρα σου;

«Δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Υπήρχε τεράστια θέληση από πλευράς ΤΣΣΚΑ, τόσο μεγάλη που πίστευα ότι ήταν ζήτημα χρόνου κάποια στιγμή να πάω εκεί. Για να είμαι ειλικρινής, ένιωσα καλά με αυτό και σκέφτηκα πως είναι η στιγμή να αλλάξω ομάδα και να παίξω κάπου αλλού».

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα σου στους φίλους του Ολυμπιακού μέσω Instagram ανέφερες χαρακτηριστικά πως «δεν είναι το τέλος». Αν κάποια μέρα έπρεπε να διαλέξεις να αγωνιστείς στον Ολυμπιακό ή την Παρτίζαν, στην τελευταία σου χρονιά πριν αποσυρθείς για παράδειγμα, ποια από τις δύο ομάδες θα επέλεγες;

«Να δούμε όταν θα φτάσει εκείνη η μέρα τι θα επιλέξω. Δεν θέλω να πω κάτι τώρα και μετά στο μέλλον να αλλάξω γνώμη. Έχω αυτή την στιγμή κάτι στο μυαλό μου, αλλά δεν θέλω να το αποκαλύψω από τώρα».

Ίσως να το χωρίσεις σε δύο σεζόν, μια και μια…

«Ξέρεις ότι αγαπώ πολύ την Αθήνα, είναι με διαφορά η αγαπημένη μου πόλη και θα ήθελα πολύ να βρεθώ ξανά εδώ. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει λίγο πριν αποσυρθώ ή όχι, αλλά θέλω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό μια μέρα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0