Μεσημεριανή απόλαυση και τελικό οι ΚΟΡΙΤΣΆΡΕΣ !!! Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 7-8

Παρ όλο που βρέθηκε 5 φόρες πίσω στο σκορ ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο τελικό καθώς νίκησε με 8-7 την Βουλιαγμένη, με μια διαστημική Αβραμίδου στο δευτέρο ημίχρονο.

1ο 8λεπτό 2-2 (2-2)

Η Βουλιαγμλενη μπήκε καλύτερα απο τον Ολυμπιακό και κάταφερε να παρει δυο φόρες το προβάδισμα με 1-0 και 2-1. Αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε της λύσεις και ισφάρισε με την Τσουκαλά να κάνει το 2-2 λίγο πριν το τέλος με τον Ολυμπιακό να μην πατάει καλά πάντως.
2o 8λεπτό 4-4 (2-2)

Παρ όλο που η Βουλιαγμενη έβαλε γρήγορα γκολ δεν κατάφερε να παρει μεγάλο προβάδισμα με της 2 ομάδες να χάνουν πολλές επιθέσης, αλλά και οι τερματοφύλακες να δίνουν ρεσιτάλ και στις δυο εστίες. στο τελευταίο δίλεπτο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με την Πλευρίτου 3-3 αλλά η βουλιαγμένη πήρε το προβάδισμα ξανά με 4-3. Αλλά η αρχηγός του Ολυμπιακού η Φίλιω Μαραγκουδάκη έκανε το 4-4 με τον Ολυμπιακό να μην έχει πάρει πότε κεφάλι στο σκορ.

3ο 8λεπτο 6-7 ( 2-3)

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη μπήκαν πολύ δυνατά και παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 5-4. Η Άλκιστις Αβραμίδου με ένα χατ τρικ γύρισε το παιχνίδι σε 5-7 με τον Ολυμπιακό να χάνει πολλές ευκαιρίες να μεγαλώσει το σερί αλλά δεν τα κατάφερε και προς την λήξη της περιόδου ο Ολυμπιακός δέχτηκε το γκολ και η Βουλιαγμένη μείωσε σε 6-7.

4ο 8λεπτο 7-8 (1-1)
Η Αβραμίδου πήρε φωτία και έβαλε το 4ο γκολ της στην έναρξη της περιόδου και έκανε το 6-8 με την Βουλιαγμένη να μην ξέρει τι να κάνει με την Αβραμίδου. Η Πλευρίτου έχασε Πέναλντι για τον Ολυμπιακό στο 6-8. Παρ όλα αυτά συνέχισε με φοβερούς ρυθμούς ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός παρ όλο που η Βουλιαγμένη μείωσε λίγο πριν το τέλος πήρε την πρόκριση για τον τελικο με 8-7.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-3, 1-1
Βουλιαγμένη (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 2, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Μπάκλινγκ, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα

Share and Enjoy !

0Shares
0 0