Μένει ελεύθερος o Εμβιλά!

Τα δεδομένα στην υπόθεση Εμβιλά αλλάζουν διαρκώς! Και όπως φαίνεται, προς το καλύτερο! Νεότερες πληροφορίες, οι οποίες έρχονται από τη Γαλλία, αναφέρουν ότι η υπόθεση είναι πιο προχωρημένη, από ότι αρχικά φαινόταν και πως ο Εμβιλά έχει πολλές πιθανότητες, να φορές τα χρώματα του Ολυμπιακού. Η ρήτρα, η οποία υπάρχει στο συμβόλαιό του, με τη Σεντ Ετιέν, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Δείτε το Pre-game του τελικού με την ΑΕΚ

Η ρήτρα αυτή, λοιπόν, προβλέπει ότι δικαιούται ένα μεγάλο ποσό, σε περίπτωση μετακίνησής του, σε άλλη ομάδα. Αυτό, συν το ότι η ίδια η γαλλική ομάδα δεν δείχνει «ζεστή» να συνεχίσει την συνεργασία τους, μπορεί να κάνει πολύ πιο εύκολη τη διαπραγμάτευση, για τον Ολυμπιακό.

Ο Εμβιλά φέρεται να είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή», αφού ο ποδοσφαιριστής ζητά 2 εκ. ευρώ και ο Ολυμπιακός δύσκολα θα του τα δώσει «καθαρά». Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί μία ενδιάμεση λύση, με μπόνους, τα οποία θα βοηθήσουν το ποσό του συμβολαίου του, να ανέβει, ώστε να πει το οριστικό ναι και, όταν μείνει ελεύθερος, από τη Σεντ Ετιέν, να υπογράψει στον Θρύλο!

Την περασμένη σεζόν, ο Εμβιλά είχε 33 συμμετοχές, έχοντας και 2 ασίστ, με τη γαλλική ομάδα, αν και -ως γνωστόν- το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0