ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Τελικά είναι θεαματικό το πρωτάθλημά μας και μάλιστα πολύ θεαματικό! Δυστυχώς όμως το θέαμα δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο που παίζεται, αλλά με τις αντιδράσεις πριν και μετά τα παιχνίδια. Δικαιολογίες, απειλές, μηνύσεις και πολλά άλλα!

marinakis_melissanidis

Είμαι από αυτούς που θέλει και προσπαθεί να κοιτάει μόνο τα αγωνιστικά και τέλος! Όμως θα κάνω μία εξαίρεση για να σας παρουσιάσω πολύ απλά τι είδαμε και ακούσαμε μετά το ντέρμπι καθώς και να δούμε τι κρύβεται πίσω από αυτά. Μετά το ντέρμπι είδαμε τον πρόεδρο της ομάδας μας, Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το έναυσμα για πανηγύρια. Πανηγύρια με μέτρο βέβαια μιας και ο αγώνας την Τρίτη είναι εξίσου σημαντικός ίσως και σημαντικότερος από αυτόν με την ΑΕΚ μιάς και η νίκη σε ένα τέτοιο ματς πέρα από βαθμούς δίνει και 1 εκατομμύριο από την UEFA! Ο Μαρινάκης όμως δε στάθηκε στο να δώσει τα εύσημα στη δική μας ομάδα αλλά να ταπεινώσει την ΑΕΚ. Να ξεκαθαρίσω κάτι :

Είμαι απόλυτα σύμφωνος σε αυτά που είπε ο Μαρινάκης. Αυτά που είπε είναι απλά ΑΛΗΘΕΙΕΣ! Όπως είμαι και απόλυτα υπέρ του ότι δεν ήταν σωστός ο τρόπος ένας πρόεδρος ΠΑΕ να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Οφείλεις να επαινέσεις την ομάδα σου που εμφανίστηκε άψογη σε ένα τέτοιο ματς και εξαφάνισε για πλάκα έναν δυνατό αντίπαλο αλλά όχι να ‘’κράξεις’’ τόσο άσχημα κάποιον αντίπαλο. Ίσως τον παρέσυρε η ευρεία νίκη, ίσως το γεγονός ότι προσπαθούν με κάθε ευκαιρία και τρόπο να τον καταδιώξουν. Σεβαστό και κατανοητό σε κάποιο σημείο.

melissanidis

Η αντίδραση όμως της ΑΕΚ μέσω της δικής της ανακοίνωσης-απάντησης την έκανε να  φανεί ακόμα πιο υποδεέστερη. Δεν εννοώ το σωματείο ή την ομάδα που κάνει μία προσπάθεια, εννοώ ξεκάθαρα τη διοίκηση και το Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν είναι δυνατόν να αναφέρεται στον πρόεδρό μας ως ‘’υπόδικο’’ την ώραια που ο ίδιος έχει καταδικαστεί για διάφορες υποθέσεις στο παρελθόν! Ακόμα δεν είναι δυνατόν μετά από τέτοια ήττα να μην αναφέρεσαι κυρίως στον κόσμο σου και να ζητάς συγγνώμη για αυτή την ταπεινωτική ήττα αλλά να τους ‘’ξεπετάς’’ σε 3-4 σειρές και μετά όλη η ανακοίνωση να προσπαθεί να κατακεραυνώσει το Μαρινάκη. Είναι σαν να μη σέβεσαι τον κόσμο σου που φωνάζει για αλλαγές στην ομάδα κυρίως με εκκαθάριση και ενίσχυση.

Χαρακτηριστικές είναι οι αντιδράσεις πολλών φίλων της ΑΕΚ που πλέον αναφέρονται ανοιχτά κατά του προέδρου που είναι όλο λόγια και του προπονητή που όσο και να θέλει απλά δε μπορεί να πάει ένα βήμα παραπάνω την ομάδα τους. Ο Μελισσανίδης προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη για σωστή ενίσχυση της ομάδας με κατηγορίες και θεωρίες συνομωσίας. Έχει σαν στόχο του να φτιάξει το γήπεδο στο οποίο μέσα θα παίζει μία ομάδα κάτω του μετρίου. Ήρθε η ώρα σοβαρών αποφάσεων κ. Μελισσανίδη.

Το παραμύθι του ‘’ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ’’ και πάμε μόνο για πρωτάθλημα ξεθώριασε. Το παραμύθι του γηπέδου που θα είναι έτοιμο μόλις ανέβει α’ εθνική η ΑΕΚ έχει ήδη τελειώσει.  Σκύψτε το κεφάλι, εργαστείτε για την ομάδα σας και ενισχύστε στα σημεία που χρειάζεται (και από ότι σας απέδειξε η ‘’εγκληματική οργάνωση’’ του Μάρκο Σίλβα που σας σκότωσε μέσα σε 20 λεπτά είναι πολλά). Αφήστε τις οπαδικές ανακοινώσεις που δεν απευθύνονται στον κόσμο αλλά είναι καθαρά για να μπείτε στο μάτι του Βαγγέλη Μαρινάκη και αφοσιωθείτε στην ομάδα σας.

Γιατί πολύ απλά με τις τακτικές που ακολουθείτε τον τελευταίο καιρό, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0