Μεγαλειώδης κίνηση από τη Θύρα 7 Ολλανδίας (photo)

Σε μία μεγαλειώδη κίνηση προχώρησαν τα αδέρφια μας από τη Θύρα 7 Ολλανδίας, προσφέροντας, σε τόσο δύσκολους καιρούς, ένα σημαντικό ποσό για την στήριξη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Μεγάλη κίνηση. Σπουδαία. Και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και μόνο για την ενέργειά τους, και μόνο που το σκέφτηκαν.

Δείτε λεπτομέρειες: «Η Θύρα 7 Ολλανδίας πάντα δίπλα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μας. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακου.

Όπως είχαμε πει όλα τα έσοδα από τις μπλούζες της Ευρώπης που δώσαμε μαζί με μια έξτρα βοήθεια από όλα τα μέλη μας, πάνε στον Ερασιτέχνη με την αγορά καρτών φιλάθλου και καρτών ερασιτέχνη.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη μας για την στήριξη αλλά και όλους τους αδερφούς μας που προμηθεύτηκαν τις μπλούζες και μπορέσαμε να κάνουμε αυτή την κίνηση.

Αγοράστηκαν 60 κάρτες ερασιτέχνη των 50 ευρώ, 325 κάρτες φιλάθλου των 10 ευρώ και ακόμα 220 ευρώ δόθηκαν σε δημοπρασία της σελίδας RED ACTION που κατατέθηκαν απευθείας στο ταμείο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Συνολικά 6470 ευρώ μπήκαν στο ταμεία του ερασιτέχνη και ελπίζουμε με αυτή την κίνηση μας να δώσουμε το έναυσμα και να αφυπνήσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού για να κάνει το ιερό του καθήκον αγοράζοντας κάρτες ερασιτέχνη και φιλάθλου.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής ο αριθμός μελών και καρτών φιλάθλου που έχουν δοθεί είναι επιεικώς απαράδεκτος για την δυναμική του Ολυμπιακού αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Η καρδιά του ερασιτέχνη Ολυμπιακού είμαστε όλοι εμείς, Ο ερασιτέχνης ανήκει στην 7 και εμείς θα τον κρατήσουμε στην κορυφή όπου και ανήκει!

Ζήτω ο Ολυμπιακός ζήτω η ΘΥΡΑ 7.

-Θύρα 7 Ολλανδίας –
Σαν και σένα μαστούρα καμιά».

Η Θύρα 7 Ολλανδίας πάντα δίπλα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μας. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος στηρίζουμε με όλες μας…

Gepostet von Gate 7 Holland am Dienstag, 25. August 2020

Share and Enjoy !

0Shares
0 0