Με τρεις «ερυθρόλευκες» στο Καρπενήσι!

Στις 17/7 στο Καρπενήσι θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Γυναικών, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (23/8-08/9).

Η «γαλανόλευκη» προκρίθηκε μετά από 18 χρόνια στη τελική φάση του θεσμού και φέτος η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά σε τέσσερις χώρες (Τουρκία, Πολωνία, Ουγγαρία και Σλοβακία). Η Εθνική κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο στην Άγκυρα και θα έχει ως αντιπάλους την οικοδέσποινα Τουρκία, την Σερβία, την Βουλγαρία, την Γαλλία και την Φινλανδία.

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, η ομάδα του Γκιγιέρμο Ναράνχο έχει προγραμματίσει ορισμένα φιλικά παιχνίδια. Με την Ουγγαρία το διάστημα 24-27/7 και με την Λευκορωσία το τριήμερο 2-4/8. Στη συνέχεια, η Εθνική θα μεταβεί στην Ουγγαρία για να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά Savaria Cup (9-15/8) με αντιπάλους την οικοδέσποινα χώρα, την Γαλλία, την Ισπανία και την Σλοβενία.

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο στην αποστολή πήρε τρεις «ερυθρόλευκες» και αυτές είναι οι Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα και Αρέτα Κονόμη.

Αναλυτικά…

ΠασαδόροιΣτυλιανή Χριστοδούλου, Αθηνά Παπαφωτίου, Όλγα Βεργίδου.

Ακραίες: Ευαγγελία Μερτέκη, Όλγα Στράντζαλη, Αθανασία Τοτσίδου, Παναγιώτα Διώτη, Κωνσταντίνα Βλαχάκη.

ΚεντρικέςΓεωργία Λαμπρούση, Άννα Καλαντάτζε, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Αγγελική-Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μαρία Οικονομίδου.

Λίμπερο: Μαρία-Ελένη Αρτακιανού, Αρέτα Κονόμη, Ηλιάνα Ιακωβίδου.

Πηγή:Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0