Μαρτίνς: “Έχουμε μια ποιοτική ομάδα, τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν”

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στάθηκε στην ποιότητα των “ερυθρόλευκων” που καλύπτει κάθε απουσία.

Δείτε την εκπομπή μας

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και περήφανος για το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ είχε ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος στο πρώτο του σχόλιο στην κάμερα της “NOVA” μίλησε για την ποιότητα που έχουν οι “ερυθρόλευκοι” έναντι των αντιπάλων τους:

Αρχικά είπε: “Πραγματικά στα πρώτα 30 λεπτά ο ΠΑΟΚ με την αξία του μας δυσκόλεψε, βρήκα τα δυνατά μας σημεία και μας δυσκόλεψε. Απειλούσε ψηλά και ήταν τα λεπτά που θα μπορούσε να μας βλάψει. Στη συνέχεια ανεβήκαμε και το παιχνίδι γύρισε υπέρ μας. Στο δεύτερο ήταν ισορροπημένο, εμείς είχαμε τον έλεγχο, ευκαιρίες είχαν και οι δυο. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αποτελεσματικός, εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες”.

“Ήταν ένας πανηγυρισμός όπως κάνουμε μετά από κάθε ματς. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Πανηγυρίζουμε όπως κάνουμε μετά από κάθε ματς”.

“Έχουμε μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, που δικαιώνεται από τα αποτελέσματα. Είμαστε πλήρεις κι ακόμη όταν λείπει ο Α ή ο Β ποδοσφαιριστής έχουμε παίκτες να τους αντικαταστήσουμε. Έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα”.

“Οχι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Τα πράγματα είναι ανοικτά για όλους. Παίξαμε απέναντι στον άμεσο συνδιεκδικιτή του τίτλου, παίξαμε πολύ σοβαρά. Όπως παίζουμε κόντρα σε κάθε ομάδα”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0