Μαρινάκης και Ανιέλι επικοινώνησαν για την European Super League!Μαρινάκης και Ανιέλι επικοινώνησαν για την European Super League!

Μαρινάκης και Ανιέλι επικοινώνησαν για την European Super League!

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντρέα Ανιέλι, με τους δυο άνδρες να συζητούν τις εξελίξεις σχετικά με την European Super League. Ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους πήρε την πρωτοβουλία και συνομίλησε με τον ηγέτη του Ολυμπιακού την περασμένη Δευτέρα για αρκετή ώρα και έβαλαν στο τραπέζι πολλά θέματα που αφορούσαν την κλειστή λίγκα που δημιουργήθηκε, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Η ίδρυση της European Super League την Κυριακή έφερε μεγάλες αντιδράσεις στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όμως ανέστειλε τουλάχιστον προσωρινά το ξεκίνημα της για τη φετινή σεζόν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Αντρέα Ανιέλι λοιπόν επικοινώνησαν για την λίγκα των «μεγάλων» της Ευρώπης, με τον Ολυμπιακό να έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων, σύμφωνα και με ΜΜΕ του εξωτερικού.

Πιο συγκεκριμένα, στην Ιταλία δημοσίευμα ανέφερε πως το όνομα του Ολυμπιακού είχε πέσει στο τραπέζι στη σύσκεψη των δώδεκα ισχυρών που ίδρυσαν την ESL, μαζί επίσης με Σεβίλλη, Λιόν, Νάπολι και Φιορεντίνα, ως υποψήφιες αντικαταστάτριες των αγγλικών ομάδων που έκαναν πίσω λόγω των μεγάλων αντιδράσεων.

Όμως η στάση του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρακαι από την αρχή αρνητική απέναντι στην ESL, αφού δεν σέβεται τις UEFA, FIFA, ECA, ενώ παράλληλα οι ερυθρόλευκοι στηρίζονται πάνω από όλα στον κόσμο τους.

https://www.to10.gr/podosfero/european-super-league/1524338/marinakis-ke-anieli-epikinonisan-gia-tin-european-super-league/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0