Μαρινάκης : «Η ΑΕΚ είναι μία ιστορική ομάδα, αλλά τώρα είναι μία μεγάλη απάτη»

Μαρινάκης : «Η ΑΕΚ είναι μία ιστορική ομάδα, αλλά τώρα είναι μία μεγάλη απάτη»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τη νίκη με 4-0, για την τωρινή κατάσταση της “κιτρινόμαυρης” διοίκησης.

marinakis

Αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ:

«Οι μεγάλες νίκες είναι απέναντι σε μεγάλες ομάδες και η ΑΕΚ σήμερα δεν ήταν μεγάλη ομάδα. Είναι μία ιστορική ομάδα. Μεγάλη ομάδα ήταν η ομάδα του Νικολαΐδη που την διοικούσαν παιδιά από καλές οικογένειες που είχαν ξοδέψει λεφτά. Η σημερινή ΑΕΚ δυστυχώς είναι μία μεγάλη απάτη. Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ πρέπει να ξοδέψουν χρήματα για να ξανά κάνουν την ΑΕΚ μεγάλη.

Δεν μπορείς να έχεις αφήσει μία ομάδα να πέσει στην Γ’ Εθνική και να έχεις φεσώσει όλο τον κόσμο και να το παίζεις όχι τζάμπα μάγκας μόνο, αλλά και τζάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι οι αλήθειες και πρέπει κάποια στιγμή σε αυτόν τον τόπο να τα καταγραφούνε. Εγώ έχω να πω το εξής: ο Ολυμπιακός βαδίζει με σταθερά βήματα, πίστη, με πολλή αγάπη στις επιτυχίες. Έχω πει πολλές φορές ότι συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και συνεχίζουμε με πίστη το έργο μας. Τα καλύτερα έρχονται!».

Αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός είναι ο πιο πλήρης της τελευταίας πενταετίας και μία ομάδα με πολλές λύσεις. Οπως για παράδειγμα σήμερα δεν έπαιξαν παίκτες όπως ο Καμπιάσο:«Είναι ακόμα νωρίς είμαστε ακόμα στην αρχή. Τα πρώτα δείγματα είναι παρα πολύ καλά. Εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας, πιστέυουμε ότι αυτοί οι παίκτες μπορούν να εξελιχθούνε σε πολύ υψηλότερο επίπεδο και να παίξουν ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Τώρα έχουμε ένα πολύ μεγάλο ματς την Τρίτη και θέλουτμε να το κερδίσουμε, θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Αν μπορεί ο Ολυμπιακός να προχωρήσει και στις τρεις διοργανώσεις: «Σας έχω ξαναπεί ότι τον Ολυμπιακός τα δύσκολα δεν τον φοβάμαι. Θα προσπαθήσουμε με πολλή δουλειά να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ηταν εκπληκτικός για άλλη μία φορά. Ήταν σαν να βλέπαμε ένα παιχνίδι Champions League. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Να είστε καλά. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0