Λύγισαν στο τέλος οι ΚΟΡΙΤΣΆΡΕΣ !!!! Σαμπατέλ-Ολυμπιακός 13-11

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλές μέχρι το τέλος που λύγισαν και έχασαν με 13-11 από την Σαμπαντέλ αλλά και απο την διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός δεν νίκησε τραυματισμούς και διαιτησία και έχασε στο παρα τσακ λίγο πριν το τέλος καθώς στο 5:17 ο Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά με 8-11 και δεν κατάφερε να κράτηση το προβάδισμα.
Ροη Αγώνα
1ο 8λεπτό 2-3 (2-3)
Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στον τελικό και με την Μπανκλιν να σκοράρει δις προηγήθηκε με 0-2. Η Σαμπαντέλ κατάφερε να σκοραρει μετά από 5 λεπτά με δυνατό σουτ της Μουνιοθ. Ο Ολυμπιακός ήταν πολυ καλώς και κατάφερε να κάνει το 1-3 με την Ελ. Πλευρίτου. Η Γκαρσία έκανε το 2-3 με παιχτρία παραπάνω. Ο Ολυμπιακός ήταν φοβερός στο πρώτο 8λεπτό.
2ο 8λεπτό 6-6 (4-3)
Τα κορίτσια συνέχισαν την πολύ καλή αρχή του πρώτου 8λέπτου και με γκολ της Ασημάκης στο 48ο δευτερόλεπτο έκανε το 2-4. Η Εσπαρ έκανε το 3-4 καθώς τα μπλοκ δεν βγήκαν και πέτυχε το γκολ. Η Νιουνσκουλ έκανε το 4-4 σε μια φάση που ο Ολυμπιακός έκανε 2 συνεχόμενα λάθη στην επίθεση. Η Τσουκαλά με ένα φοβερό σουτ έκανε το 4-5 στο 4’30 με τα κορίτσια να δείχνουν πολύ κάλη εικόνα. Με παιχτρία παραπάνω η Νιουνσκουλ έκαε το 5-5 στο 3’20. Η καυτή Μπάκλιν έκάνει το 5-6 κι έβαλε το 3ο δίκο της γκολ. Αλλά το προβάδισμα του Ολυμπιακού δεν κράτησε για πολύ καθώς η Μουνιόθ έκανε το 6-6 καθώς τα μπλοκ του Ολυμπιακού δεν ήταν καλά στο δευτερό 8λεπτό και έφαγε πολύ ευκολά γκολ. Επισής είχε 5 απόβολες έναντι 1 της Ισπανικής ομάδας αυτό ήταν κακό για τον Ολυμπιακό. Και έκλεισε το ημίχρονο με 6-6 ενώ προηγήθηκε και με 2 γκολ διαφόρας.

3ο 8λεπτο 8-9 (2-3)
Η Σαμπατέλ έβαλε γκολ με την Εσπαρ αλλά γκολ δεν μέτησε και έτσι η Ισπανική ομάδα δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα για πρώτη φόρα. Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό αλλά η ρέφερι να αφήνουν πολλές φορές της παίχτριες της Σαμπαντελ. Γενικά οι ομάδες είναι πολύ νευρικές. Η Ελ. Πλευρίτου με ένα φοβερό σουτ έκανε το 6-7 και σπάει τον παγο. Η Φόρκα με ένα ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ έκανε το 7-7 πάλι σε παίχτη παραπάνω. Η Νιουσκουλ βάζει για πρώτη φόρα την Σαμπατέλ μπροστά στο σκορ με 8-7 μετά απο λάθος της άμυνας . Η Αβραμίδου κάνει το 8-8 με πέναλντι μόλις μπήκε στο παιχνίδι. Γκολάρα από την Χριστίνα Τσουκάλα που πάλι με ξαφνικό σουτ κάνει το 8-9. Η φοβερή Σταματοπούλου έπιασε το σουτ της Μουνιόθ παλί σε παίχτη παραπάνω και ο Ολυμπιακός έκλεισε το 8λεπτο με 8-9.
4ο 8λεπτο 13-11 (5-2)
Πολύ καλός αμυντικά ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά του τελευταίου 8λεπτού , αλλά και στην αρχή του 4ου με τον Ολυμπιακό να κρατάει της Ισπανίδες μακρία από την εστία. Το 8-10 έκανε η Ελ. Πλευρίτου με φοβερό κευραυνό έξω απο την περιοχή. Η Μπάκλιν γράφει το 8-11 με πολύ ωραίο σουτ. Η απάντηση ήρθε απο την Φόρκα καθώς έκανε το 9-11. Η Ελ. Πλευρίτου ήταν πολύ καλή και έβαλε κρίσιμα γκολ. Η Ορτιθ έκανε το 10-11 καθώς η άμυνα του Ολυμπιακού βρέθηκε σε αδράνεια. Η Ράμος απέκρουσε το πέναλντι της Ελ. Πλευρίτου και στην συνέχεια η Νιουσκουλ έκανε το 11-11 πάλι με παίχτη παραπάνω η Σαμπαντέλ. Η Μουνιόθ κάνει το 12-11 σε ένα πολύ κρισιμο σημείο. Η Στέφενς έγραψε το 13-11 και έτσι ο Ολυμπιακός λύγισε στο τέλος.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0