Λούντζης: «Νίκη με τον Παναθηναϊκό – Τα παιδιά ξέρουν τι σημαίνει»

Λούντζης: «Νίκη με τον Παναθηναϊκό – Τα παιδιά ξέρουν τι σημαίνει»

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε με την λήξη του αγώνα για την Βιλερμπάν. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα έδρας που εξασφάλισε ο Θρύλος, αλλά και την σοβαρότητα που πρέπει να δείξει η ομάδα ενόψει Παναθηναϊκού. Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίον σκέπτεται ο οργανισμός του Ολυμπιακού, ενώ όπως είπε οι αντίπαλοι θα πρέπει να φοβούνται την ομάδα και όχι το αντίθετο.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είχαμε κίνητρο σήμερα να εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Επόμενος στόχος η πρώτη θέση. Όπως έχουμε δείξει μπορούμε να προσαρμοστούμε σε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Βασικό χαρακτηριστικό μας η σκληράδα μας και η άμυνα. Η δίψα που έχουμε για να πετύχουμε μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Έχουμε πολύ καλό κλίμα, χαιρόμαστε όλοι για όλους. Σε κανέναν δεν αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Τώρα αρχίζουν τα σημαντικά παιχνίδια».

Αναφορικά με το ντέρμπι της Παρασκευής (31/03): «Κάθε ματς με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικό, δεν κοιτάμε το σερί. Θα μπούμε προσηλωμένοι να πάρουμε την νίκη, για τον Παναθηναϊκό μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά εμείς κυνηγάμε την πρώτη θέση. Όλα τα παιδιά είναι αρκετά καιρό στην ομάδα, ξέρουν την σημασία του αγώνα. Μια νίκη σε αυτό ματς είναι ξεχωριστή, παίρνεις τεράστια ώθηση».

Για τον αντίπαλο που μπορεί να συναντήσει ο Ολυμπιακός στα play offs: «Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα με τις ομάδες που είναι να μπουν στα Play-offs, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας. Αυτοί πρέπει να σκέφτονται πως θα αντιμετωπίσουν εμάς και όχι το ανάποδο. Μπορούμε να κερδίσουμε οπουδήποτε, το έχουμε αποδείξει. Είναι 4 με 5 παιχνίδια που θα πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0