Λέγκια: «Κάναμε πρόταση σε Οφόε που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ο Ολυμπιακός »

Λέγκια: «Κάναμε πρόταση σε Οφόε που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ο Ολυμπιακός »

Πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Οφόε, που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ο Ολυμπιακός, ισχυρίζονται πως έκαναν οι άνθρωποι της Λέγκια που δεν δείχνουν διάθεση να τον πουλήσουν εύκολα.

Παρά την επικείμενη απόκτηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να προσπαθεί να αποκτήσει τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, ωστόσο η Λέγκια κάθε άλλο παρά εύκολος διαπραγματευτής είναι.

«Πάντα έλεγα ότι θέλω να δω τον Οφόε να μένει στη Λέγκια. Δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε και δεν χρειάζεται να το κάνουμε. Αν δεν λάβουμε μια πρόταση που θα μας επιτρέψει να κάνουμε μεταγραφές τουλάχιστον ίδιας ποιότητας, δεν θα πουλήσουμε τον Βάντις. Περιμένουμε από αυτόν να φανεί επαγγελματίας και να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με αφοσίωση για το καλό του ίδιου και του συλλόγου», δήλωσε ο πρόεδρος του πολωνικού κλαμπ, Ντάριους Μιοντούσκι για τον Βέλγο μέσο.

«Έγινε στον Βάντις μια πρόταση από εμάς για νέο συμβόλαιο με πολύ καλούς όρους. Αμφισβητώ αν ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να του κάνει μια πιο ελκυστική πρόταση. Χθες στείλαμε ένα επίσημο γράμμα στον ατζέντη του καλώντας τον παίκτη να επιστρέψει την Κυριακή στις προπονήσεις», πρόσθεσε, ενώ απάντησε στις αιχμές του ατζέντη Κριστόφ Ενροτό για συμφωνίες. «Σέβομαι τις προφορικές συμφωνίες. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, αντιλαμβάνομαι, ότι οι οικονομικοί όροι ισχύουν στην περίπτωση που θέλουμε να πουλήσουμε τον παίκτη και όχι όταν αυτός πιέζει για να πάρει μεταγραφή. Και μιλάμε για συνομιλίες που έγιναν με την προηγούμενη διοίκηση για τις οποίες, ως μεγαλομέτοχος, δεν είχα ενημερωθεί. Καταλαβαίνω τη θέση του ατζέντη και παρότι θέλουμε να κρατήσουμε τον Βάντις τουλάχιστον μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις για τη μεταγραφή. Τόσο ο Βάντις όσο και ο ατζέντης του ξέρουν τι ζητάμε. Δεν έχουμε λάβει μια τέτοια πρόταση μέχρι στιγμής», ξεκαθάρισε ο Μιοντούσκι.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0