Κούτρης: «Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει»

Κούτρης: «Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει»

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, την Κυριακή (21/8) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο μπακ του Θρύλου δήλωσε αρχικά:

«Ξέραμε από την αρχή, ότι οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες, ειδικά με μια ομάδα που είναι πολύ καλή τα τελευταία χρόνια και δυσκολεύει πολύ τους αντιπάλους, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Είχαμε οδηγίες από τον προπονητή για το πως θα αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που θα μας βάλει ο ΠΑΣ. Θεωρώ, ότι ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, δεν μας βοήθησε το γεγονός πως δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα στις ευκαιρίες που είχαμε στην αρχή, που θα έκανε το παιχνίδι πιο εύκολο, αλλά το ζήτημα ήταν οι τρεις βαθμοί, το πετύχαμε, δεν δεχτήκαμε γκολ και συνεχίζουμε για το ματς που έχουμε την Πέμπτη».

Και πρόσθεσε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός, ο τρόπος του παιχνιδιού μας και το πως θα αντιμετωπίσουμε τον κάθε αντίπαλο είναι διαφορετικός, αλλά έχουμε κάποιες βάσεις που μας έχει δώσει ο προπονητής από την μέρα που ήρθε, αλλά η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Το πως θα επιτεθούμε, το πως θα αμυνθούμε σίγουρα αλλάζουν, αλλά αυτό είναι ανάλογα τον αντίπαλο».

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/345545-koytrhs-h-filosofia-mas-den-allazei

Share and Enjoy !

0Shares
0 0