«Κουμάντο ο Μελισσανίδης στην ΕΠΟ, αλλά κανείς δεν μπορεί να αδικήσει τον ΠΑΟΚ»

Για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «FOCUS FM 103,6».

Δείτε την εκπομπή μας :

«Τώρα κάνει περισσότερο κουμάντο ο Μελισσανίδης στην ΕΠΟ, αλλά κανείς δεν μπορεί να αδικήσει τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν αδικείται από την διαιτησία, όπως ούτε και η ΑΕΚ αδικείται από την διαιτησία. Αλλά στα κρίσιμα παιχνίδια, όταν έρθει η σύγκρουση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ θα την πληρώσει ο ΠΑΟΚ και το είδαμε το πώς λειτούργησε το οικοδόμημα όλο σε εκείνο το παιχνίδι με την Κομίνη. Το ίδιο λέω και τώρα, ότι από όλες αυτές τις ιστορίες ευνοημένος είναι ο Μελισσανίδης μόνο, τον ξέρω 100 χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι. Έχει δίπλα του τον Γιάννη Παπαδόπουλο μαζί, τους βλέπεις μαζί, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι», δήλωσε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε ακόμη: -«Με τα πλημμελήματα που όρισε ο κ. Σταμαδιάνος αυτές οι πράξεις έγιναν το 2011-12, έπρεπε σε μια πενταετία μέσα να οδηγηθούν στο ακροατήριο, δηλαδή μέχρι το 2016 θα έπρεπε να απαγγελθεί κατηγορία. Τότε όμως τους ενδιέφερε να πάνε κατηγορούμενο τον Μαρινάκη και όλη την διοίκηση της ΕΠΟ (Σαρρή, Γκιρτζίκη, Κουρίδη) για να έρθουν οι εξυγιαντές οι… τώρα. Να τους πάνε κατηγορούμενους για κακουργήματα δηλαδή, να ασκηθούν διώξεις και τότε έβαλαν την Δημητρίου, την εισαγγελέα, να ασκήσει αναίρεση στην απόφαση του Σταμαδιάνου, ώστε να πάνε στον Άρειο Πάγο και τα πλημμελήματα να γίνουν κακουργήματα. Αυτό το πήγαινε – έλα κράτησε δυο χρόνια και φτάσαμε σε σημείο τελικά το 2018 να βγει το κατηγορητήριο. Εγώ από τότε τα είχα πει ότι δεν γίνεται να καταδικαστεί κανείς για εγκληματική οργάνωση για τον φούρνο του Κωνσταντινέα, επειδή το θέλει ο Θωμαΐδης, θα απαλλαγούν όλοι και τότε βρείτε τις δηλώσεις μου είχα πει ότι θα παραγραφούν τα πλημμελήματα. Δεν μπορούσες να ξεπεράσεις τηλεφωνικές υποκλοπές και θα υπήρχαν πλημμελήματα που έχουν παραγραφεί. To πάθος του ήταν να έρθουν οι εξυγιαντές στην ηγεσία της ΕΠΟ, ο Γραμμένος και οι άλλοι, που ουσιαστικά δηλαδή ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος με την παρέα του ΠΑΟΚ».

-«Η συμμαχία η τωρινή της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, τώρα ο Αλαφούζος έχει πάει με αυτούς, πριν κρατούσε αποστάσεις».

-«Αν έβλεπες τις εκλογές στις Ενώσεις της Αττικής θα καταλάβαινες πως πάει το θέμα. Για να καταλάβεις τι γίνεται ο Βίκτωρας Μητρόπουλος πήγε και ψήφισε στην Ανατολική Αττική ως εκπρόσωπος της… Σταμάτας, ένα σωματείο που παίζει στο Γ’ τοπικό, για να πάρουν την ένωση της Ανατολικής Αττικής»!

-«Αν ο ΠΑΟΚ είχε στο περιβάλλον του έξυπνους ανθρώπους και όχι τον Μάκη ή τον άλλον τον τύπο, πως τον λένε… τον Δούκα ή αυτόν τον Κυριάκο που είναι από την εποχή του Γούμενου, αν δεν είχε αυτά τα… παιδάκια ο ΠΑΟΚ και είχε έμπειρους παράγοντες, θα είχε καταλάβει από τις εκλογές της Αττικής τι θα γίνει στην ΕΠΟ. Άρα αυτές οι προτάσεις του κ. Λακαφώση είναι απόλυτα σωστές και ξέρει πολύ καλά την δικογραφία μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

-«Σπούδαζε ο Μάκης ο Γκαγκάτσης στην Κομοτηνή, τέσσερα χρόνια και ο Πανθρακικός ανέβηκε τέσσερις κατηγορίες, κάνοντας ο Μάκης τέσσερα χρόνια τον διευθυντή εκεί στον Πανθρακικό. Tα ήξερα και τα έλεγα από τότε. Τέσσερα χρόνια ο Πανθρακικός πρώτη εθνική, είχα ζήσει τότε τα χειρουργεία που έκανε ο Πανθρακικός και η Βέροια στα Γιάννενα για να μην ανέβουμε ποτέ».

-«Την Λαμία την ελέγχει η ΑΕΚ, τον Παναιτωλικό τον ελέγχει ο ΠΑΟΚ, κατά την κρίση μου. Κάθε χρόνο μας έχουν πρώτο φαβορί για να πέσουμε, γιατί ξέρουν ότι δεν έχουμε στήριξη από κανέναν και στο παρασκήνιο μας κυνηγάνε. Όποιος με κυνήγησε, εξαφανίστηκε από το ποδόσφαιρο και έφυγε και άσχημα. Ποια είναι η τύχη του Αρβανιτίδη, του Λιμπάτζη, αυτών στον Πανθρακικό, του Ριαβόγλου, του Τσακογιάννη, της Ρόδου, της Βέροιας, της Κέρκυρας; Που είναι ο Λεβαδειακός, που είναι ο Πλατανιά;»

-«Του είπα του Μπέου ότι ταυτίσθηκες με όσα έγραφε ο Γιάννης Παπαδόπουλος και τις αντέγραφες, όπως τις αντιγράφει τώρα ο Κυριάκος και ο Δούκας, τα ίδια κάνουν και τώρα. Ξέρω πράγματα για τον Μπέο και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Εγώ πήγα στο δικαστήριο και υπερασπίστηκα και τον Μπέο και τον Παπαδόπουλο και τον Τσακογιάννη. Και έρχονται αυτοί οι άνθρωποι ότι εγώ ψευδόρκισα στο δικαστήριο και δεν λένε ότι τους βοήθησα, λέγοντας άλλα από τις καταθέσεις. Μέχρι που είπα ότι ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος είναι άτομο που θα έκανα παρέα μαζί του. Ήρθε και με βρήκε ο Παπαδόπουλος με τα κοριτσάκια του στο Πόρτο Χέλι που έχω το σκάφος μου και τα είδα και πραγματικά μάτωσε η ψυχή μου. Ο μόνος που είναι άντρας από αυτούς είναι ο Τσακογιάννης, ότι και αν λένε γιατι αυτός φοράει τα παντελόνια επειδή είναι άντρας, οι άλλοι το φοράνε για να κάνουν τους άντρες».