Και τώρα ΠΑΠΑΣΤΡΑΤEΙΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΊΟ!!! Βουλιαγμένη-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-9

Ο Ολυμπιακός   έκανε το μεγάλο διπλό στο λαιμό και έκανε το 2-2, πλέον στο Παπαστρατειο θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή και να πάρει το πρωτάθλημα.

Ροή Αγώνα :  Βουλιαγμένη-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-9 

1ο 8λεπτο 1-0 (1-0)

Πολύ σκληρό παιχνίδι και από της δυο ομάδες και αυτό φαίνεται από το σκορ του αγώνα στο 1ο 8λεπτο η Βουλιαγμένη άνοιξε το σκορ και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε ξα βρει λύση και έτσι έκλεισε το 8λπετο πίσω με 1-0.

2ο 8λεπτο 1-4 (0-4)

Εμφανώς καλύτερος ο Ολυμπιακός απαλλάχθηκε από το άγχος και κατάφερε να βάλει 4γκολ με την Νικολ Ελευθεριαδου, και την Άλκηστη Αβραμιδου να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι αλλά και από την Ελευθερία Πλευριτου αλλά και την Στασινόπουλου που κατέβασε ρολά και έκλεισε το 8λεπτο με 1-4.

3ο 8λεπτο 3-6 (2-2)
Ο Ολυμπιακός κράτησε πολύ καλά στην άμυνα και κατάφερε να πάρει και διάφορα 4 γκολ με την Μαργαρίτα Πλευριτου 2-6.
αλλά η Βουλιαγμένη με την Χαραλαμπιδου σε παίχτη παραπανω έκανε το 3-6 με της δυο ομάδες να κάνουν λάθη μέχρι το τέλος της περιόδου που βρήκε τον Θρύλο μπροστά πάλι με 3 γκολ διαφορά.

4ο 8λεπτο 5-9 (2-3)

Ο Ολυμπιακός έκανε το τελευταίο 8λεπτο τυπική διαδικασία καθως η Άλκηστη Αβραμιδου ανέβασε την  διαφορά στα 4 γκολ πάλι (4-8) με την Αμερικανίδα του Ολυμπιακού να κάνει το 4-9 και να κλειδώνει την νίκη του Ολυμπιακού παρά την μειώσει της Βουλιαγμένης που έκανε το 5-9

Πλέον ο Ολυμπιακός την Πέμπτη στο Παπαστράτειο θα προσπαθήσει να πάρει την Κούπα,  αφού θα έχει τον Κόσμο του στο πλευρό του

Τα Οχταλέπτα: 1-0 /0-4/ 2-2 /2-3

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούσαν  οι:  Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα  Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0