Και είναι μόνο η αρχή…

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός… απασφάλισε. Με ασπίδα της τον νόμο και όλα όσα της επιτρέπει η δικαιοσύνη να κυνηγήσει, κάνει ήδη τις κινήσεις που πρέπει, για να μπουν, επιτέλους, τα πράγματα στην θέση τους!

Πρώτη ενέργεια, μετά τα όσα βίωσε όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, στον Βόλο, ήταν το να ζητήσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες, ανάμεσα στον διαιτητή Φωτιά, στους βοηθούς, στον Ευαγγέλου και τον Φωτόπουλο, από το VAR, για τις αποφάσεις και τις σκέψεις που αδίκησαν τον Ολυμπιακό, ακυρώνοντας ένα καθαρό γκολ, ως οφσάιντ, αλλά και μην καταλογίζοντας δύο πέναλτι.

Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η αρχή! Μία φράση, μέσα στην επιστολή, την οποία απέστειλε επισήμως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, προς την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τον κ. Περέιρα και τους επιτετραμμένους της FIFA και της UEFA στην χώρα μας, περικλείει… όλο το ζουμί, σχετικά με όσα βιώνουμε, στα χρόνια της… εξυγίανσης, του ελληνικού ποδοσφαίρου!

«Σας δηλώνουμε ότι αν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία των 24 ωρών και δεν δημοσιοποιήσετε τις εν λόγω συνομιλίες, θα κινηθούμε νομικά και εναντίον σας για όλες τις μέχρι σήμερα έκνομες ενέργειες κατά του Ολυμπιακού», αναφέρουν οι Πειραιώτες χαρακτηριστικά. Τονίζουν, με αυτό τον τρόπο ότι αν η ΚΕΔ και η ΕΠΟ αρνηθούν να συνεργαστούν, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και να δώσουν στη δημοσιότητα τις συνομιλίες των εμπλεκομένων ρέφερι, στις αποφάσεις, θα κινηθούν νομικά, όχι μόνο για αυτό, αλλά για όλα όσα έχει βιώσει ο Ολυμπιακός, στον καιρό της «εξυγίανσης»…

Οι Πειραιώτες έχουν Διοίκηση και δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, μπροστά στην προσπάθεια που γίνεται, απλώς να… μην κερδίζει ο Ολυμπιακός! Γιατί, κακά τα ψέματα, ετσιθελικές αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, όπως η χθεσινοβραδινή στον Βόλο, αυτό ακριβώς μαρτυρούν…

Πηγή Gavros.gr