Ιτούδης: «Παράδειγμα ο Ολυμπιακός»

Ο Έλληνας προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν η καλύτερη ομάδα στο παρκέ. Πάλεψαν, έπαιξαν σπουδαία και πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει. Συνεχώς αναφέρω πως όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα». Δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Θα κάτσουμε, θα σωπάσουμε και θα δουλέψουμε, Δεν καταφέραμε να αλλάξουμε το «τσιπάκι» τη διαβολοβδομάδα και για αυτό ευθύνομαι εγώ.

Τελευταίο, αλλά όχι ασήμαντο. Πολλά μέλη της ομάδας μας έχουν προσφέρει τίτλους, χαρές νίκες. Σήμερα ήταν από τις χειρότερες παρουσίες στην ιστορία του συλλόγου, αν όχι η χειρότερη. Μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, είμαστε η ΤΣΣΚΑ, ξέρουμε ποιους παίκτες έχουμε και ποιους προπονητές έχουμε.

Για το αν ήταν δύσκολη η πνευματική προετοιμασία: Ναι, αλλά έχουμε τέτοιες εμπειρίες. Με τη Ζενίτ, τη Λόκο. Το ίδιο έχει συμβεί και σε μας. Όταν παρουσιαζόμαστε με απουσίες, μας βγαίνει.

Σήμερα δε δώσαμε τις μάχες μας και αυτό με θλίβει. Τεράστιο παράδειγμα για όλους αυτός που έκανε ο Ολυμπιακός. Είναι μέρος της δουλειάς μας και πρέπει να το καταλάβουμε όλους. Στο τρίτο δεκάλεπτο πάθαμε μπλακ άουτ.

Ποιο ήταν το χειρότερο στοιχείο της βραδιάς: Χτίζουμε την ταυτότητά μας. Προφανώς είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά έχουμε αλλαγές. Στηριζόμαστε στα κορμιά και στο να κυνηγάμε τις μπάλες. Δώσαμε μάχες.

Δεν ήμασταν εκεί να δώσουμε μάχες σήμερα και δεν υπάρχει δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός έδωσε παράδειγμα. Με λίγους παίκτες δεν έχασε μάχη. .

Share and Enjoy !

0Shares
0 0