Η θέση του Ολυμπιακού είναι σαφής: Να παίξουμε!

Κόντρα στις παύλες και στην πλήρη απαξίωση μίας σεζόν, στην οποία οι αθλητές όλων των ομάδων κατέβαλαν προσπάθεια, μέσα στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός επιμένει και για το βόλεϊ Ανδρών: Να παίξουμε.

Να δώσουμε την ευκαιρία στη σεζόν να ολοκληρωθεί μέσα στο γήπεδο και όχι σε ψηφοφορίες. Ο Ολυμπιακός ήταν από την αρχή υπέρμαχος αυτής της λογικής και αυτό αναμένεται να υποστηρίξει και σήμερα το απόγευμα (14:30) στην προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ, η οποία θα κρίνει την τύχη της αγωνιστικής περιόδου, που διανύουμε.

Θυμίζουμε ότι το «δίδυμο της παύλας» ΠΑΟΚ και ΠΑΟ είχαν απομονωθεί ξανά, όταν οι ομάδες με ψήφους 8-2 είχαν ταχθεί υπέρ της συνέχισης της σεζόν και όχι της οριστικής διακοπής με παύλα, μίας σεζόν που το δίδυμο ήθελε να θεωρηθεί ως μη γενόμενη. Ο Ολυμπιακός, παρότι έχει εν πολλοίς εξασφαλίσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια και σε μία ψηφοφορία θα μπορούσε να αναδειχθεί δίκαιος πρωταθλητής, επιμένει να λέει «δράση» και να θέλει τα ματς που απομένουν να γίνουν! Να δοθεί η ευκαιρία στη σεζόν να τελειώσει στο γήπεδο! Μένει να φανεί τι θα προκύψει από τη σημερινή συνεδρίαση (τηλεδιάσκεψη) της ΕΣΑΠ, για το μέλλον του αθλήματος…
Πηγή Gavros.gr