Η συγκινητική ομιλία του Μπαρτζώκα στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια (video)

Η συγκινητική ομιλία του Μπαρτζώκα στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια (video)

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους παίκτες του:

«Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τον σεβασμό μου για την προσπάθειά σας όλη την σεζόν. Ήταν μία σπουδαία σεζόν. Ήταν μία σπουδαία ομάδα. Προηγούμασταν στο σκορ για όλο τον αγώνα, αλλά κάποιες λεπτομέρειες ήταν εναντίον μας στο τέλος, για να χάσουμε αυτό το παιχνίδι.

Κατά την γνώμη μου, πολλές φορές η προσπάθεια είναι επίπονη και ανυπόφορη για να το συνειδητοποιήσεις, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός, αυτό είναι το μπάσκετ. Και πάντα μαθαίνεις κάτι από αυτό. Από την δική μου πλευρά, ακόμα και τώρα, στον ημιτελικό, σε όλη την σεζόν και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της σεζόν δείξατε ότι είστε ομάδα, ότι είστε καταπληκτικοί συμπαίκτες. Θυσιάσατε τους εαυτούς σας για την ομάδα και αυτό είναι κάτι για το οποίο όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού είναι ευγνώμων.

Ξέρω πως είναι δύσκολο αυτή την στιγμή για να το πω, αλλά έχουμε ακόμα έναν τίτλο για να πάρουμε, σε έναν μήνα από τώρα. Για ακόμα μία φορά θα μείνουμε ενωμένοι. Η ομάδα μας θα είναι ενωμένη και θα πολεμήσουμε ως το τέλος για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Ακούστε, κάντε μου μία χάρη. Μην έχετε κατεβασμένα τα κεφάλια σας. Ας έχουμε περηφάνεια για ό,τι πετύχαμε φέτος. Ψηλά τα κεφάλια».

Δείτε το βίντεο:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0