Η… μπαχαλοποίηση της ΕΠΟ και η άγνοια αυτών που την εκλέγουν

Οι τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με την απόρριψη της τροποποίησης του καταστατικού της ΕΠΟ από το Ειρηνοδικείο, αποτελούν μπούμερανγκ και για τους προέδρους των ΕΠΣ, τους αποκαλούμενους και «βλαχοπροέδρους». Ο Ολυμπιακός τους είχε προειδοποιήσει με ενστάσεις στην έκτακτη καταστατική ΓΣ της 16ης Ιουνίου, όμως έκαναν πως δεν καταλάβαιναν. Η καλύτερα έμειναν μετεξεταστέοι.

Δείτε την εκπομπή μας

Οι εξελίξεις όχι μόνο δεν τους δικαίωσαν αλλά αποτέλεσαν ψυχρολουσία. Ακόμη, οι πρόεδροι των ΕΠΣ απέδειξαν ότι δεν ξέρουν τι ψηφίζουν, δεν μπορούν να διακρίνουν το λογικό με το παράλογο (ναι, τέτοια ήταν η τροποποίηση). Απέδειξαν ότι ψηφίζουν ότι τους θέλουν. Κι όμως, αυτοί οι παράγοντες που δεν βλέπουν τίποτα άλλο εκτός από… εξυγίανση, αποφασίζουν για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Άρα, μην ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες γιατί είναι στον… πάτο, καθώς «βλαχοπρόεδροι» στελεχώνουν και το ΔΣ της ΕΠΟ.

Κι όμως, η ΕΠΟ και οι πρόεδροι των ΕΠΣ νόμισαν ότι το ποδόσφαιρο είναι τσιφλίκι τους. Νόμισαν ότι θα εγκριθούν οι καταστατικές αλλαγές και κανείς δεν σκέφτηκε ότι η σύνδεση των διοικήσεων Γραμμένου και Δρόσου ήταν παράνομη.

Είναι ξεκάθαρο πως η τροποποίηση του καταστατικού της ΕΠΟ, την οποία ψήφισαν στη ΓΣ της ΕΠΟ, όμως απορρίφθηκε και αυτό έγινε επειδή είναι αντίθετη στον αθλητικό νόμο, καθώς προβλέπει εκλογές ανά τετραετία! Ούτε τα βασικά δεν ξέρουν και θέλουν να αποφασίζουν για το… καλό του ποδοσφαίρου, αυτή είναι η… βιτρίνα, καθώς αποφασίζουν (ΕΠΟ και ΕΠΣ) και το καλό των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ…
Πηγή Gavros.gr