Η ιστορία ενός τατουάζ ft. Αϊζάια Κάνααν: «Θα κάνω δύο για τις κόρες μου και ένα για τη EuroLeague με τον Ολυμπιακό»

Η ιστορία ενός τατουάζ ft. Αϊζάια Κάνααν: «Θα κάνω δύο για τις κόρες μου και ένα για τη EuroLeague με τον Ολυμπιακό»

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Αϊζάια Κάνααν λέει τη δική του ιστορία ενός τατουάζ στο Gazzetta. Όχι μόνο για ένα. Αλλά και για όσα θα ακολουθήσουν. Ειδικά αν ο Ολυμπιακός φτάσει στην κατάκτηση της EuroLeague.

Όλα ξεκίνησαν από μία σχολική τάξη. Ο Αϊζάια Κάνααν δεν είχε διάθεση για μάθημα. Και χάθηκε στα λευκά χαρτιά που υπήρχαν μπροστά του. Σχεδίαζε, έσβηνε και ξανά από την αρχή.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού το είχε πάρει απόφαση από τα χρόνια του Λυκείου. Σύντομα θα έκανε το πρώτο του τατουάζ. Ακολουθώντας μία κουλτούρα που έμεινε μαζί του μέχρι σήμερα. Και θα συνεχίσει να «ζει» πάνω του.

Το πρώτο σχέδιο, έγινε σύντομα και το πρώτο του τατουάζ. Με τη μητέρα του να τον συνοδεύει στο κατάστημα που το έκανε. Και ας μην είχε η ίδια ούτε ένα πάνω της.

«Φυσικά και το θυμάμαι. Το πρώτο που έκανα, το είχα ζωγραφίσει. Βρισκόμουν στην τάξη, στο Λύκειο, κάναμε λίγο χαβαλέ και αποφάσισα ότι μία ημέρα θα κάνω ένα τατουάζ. Και αποφάσισα να το ζωγραφίσω.

Ήταν μία μπάλα μπάσκετ, με τον ήλιο να ανατέλλει από πίσω της και από πάνω υπήρχε η φράση “Μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει” και από κάτω ένα χέρι, σαν να κρατάει τον κόσμο. Ήταν μία μπάλα που έμοιαζε με τον ήλιο και κάποιος την κρατούσε σαν τον κόσμο. Με είχε πάει η μητέρα μου για να το κάνω», είπε ο Κάνααν στο Gazzetta.

Δείτε την συνέχεια στο Gazzetta

Share and Enjoy !

0Shares
0 0