Η αυτοπεποίθηση του Ομάρ και ο Θρύλος

Είναι «καυτός». Είναι σε φόρμα, εξαργυρώνει με ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό την φετινή του παρουσία στον Θρύλο, αλλά συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην ομάδα με την οποία έχει κερδίσει τόσα πολλά: Τον Ολυμπιακό. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, μιλώντας για το μέλλον του, άφησε, ωστόσο, τα ενδεχόμενα ανοικτά.

«Συμφωνήσαμε να γίνει επιμήκυνση του συμβολαίου μου, για να μπορέσω να αγωνιστώ στο Europa League τον Αύγουστο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, για να είμαι ειλικρινής. Εχω παίξει πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Εχω παίξει επίσης σε πολλά και σημαντικά ματς στην Ευρώπη. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Το τελευταίο διάστημα παίζω συνεχώς και μάλιστα κάνω πολύ καλές εμφανίσεις».

«Είναι αλήθεια, συζητάμε με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Εχουμε προχωρήσει πολύ τη διαδικασία των συζητήσεων. Ο Ομάρ είναι αρχηγός στην ομάδα του, αλλά και στην Εθνική. Εχει βοηθήσει τον Ολυμπιακό να παραμείνει αήττητος στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να κατακτήσει τον τίτλο για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και είναι λογικό να υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν μπορώ όμως να πω παραπάνω», είπε από την πλευρά του ο ατζέντης του Ομάρ.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0