Γκιλιέρμε: «Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα»!

Τη μεγάλη επιθυμία όλων στον Ολυμπιακό να κερδίσουν και τα τρία επόμενα παιχνίδια, δηλαδή το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και το δεύτερο ματς με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League, εξέφρασε, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Γκιλιέρμε.

«Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο στο παιχνίδι αυτό. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θέλουμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίζουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, είναι καλή ομάδα με ποιότητα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Αξίζαμε το πρωτάθλημα, δουλέψαμε πολύ για αυτό.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε πιο σημαντικούς στόχους από το παιχνίδι αυτό, όπως είναι το Κύπελλο και η Ευρώπη, όμως και αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό και θέλουμε να το κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος μέσος.

Για τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ: «Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Και τα δύο είναι σημαντικά και θέλουμε να τα κερδίσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά θα προσεγγίσουμε και τα δύο παιχνίδια για να τα κερδίσουμε».

Για τελικό του Κυπέλλου και τον αγώνα με τη Γουλβς: «Είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, δύο παιχνίδια που παίζονται πολλά για εμάς, θέλουμε να τα κερδίσουμε και τα δύο. Το παιχνίδι της Ευρώπης είναι τελείως διαφορετικό. Είναι σημαντικό για το σύλλογο να έχουμε καλή εικόνα στην Ευρώπη. Είμαι σίγουρος πως και για τα δύο παιχνίδια θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι».
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0