Για τρίτη χρονιά μαζί Ολυμπιακός και Volton!

Oι «ερυθρόλευκοι» θα εξακολουθήσουν να αντλούν ενέργεια από την Volton! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και μια από τις πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος, η Volton, συνεχίζουν τη χορηγική συνεργασία τους για 3η χρονιά.

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο Γενικός Δντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε την συνεργασία μας με έναν απο τους δυναμικότερους ομίλους στην αγορά της ενέργειας, μια πολύ ανταγωνιστική αγορά. Η Volton είναι δίπλα σε εμάς και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού τα προηγούμενα 2 έτη και μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την κατάκτηση της κορυφής και για 3η σαιζόν. Η δυναμική στρατηγική της εταιρίας ταιριάζει με την φιλοσοφία του Ολυμπιακού και την συνεχή προσπάθεια του οργανισμού μας για βελτίωση και αποτελεσματικότητα. Ευχόμαστε καλή χρονιά και ελπίζουμε να συμβάλλουμε σημαντικά στην επίτευξυ των εταιρικών στόχων της Volton!».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της Volton, κ. Διονύσης Τσίτος, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Volton και ΚΑΕ Ολυμπιακός ενώνουμε δυνάμεις εντός και εκτός παρκέ. Μέσα στις γενικότερες συνθήκες που βιώνουμε καθημερινά, η ανάγκη στήριξης του αθλητισμού είναι επιτακτική. Mε τη δυναμική του μπασκετικού Ολυμπιακού και τις αξίες της Volton θα συνεχίσουμε να θέτουμε στο επίκεντρο κάθε ενέργειας μας τη δύναμη της συνεργατικότητας και της διαρκούς προσπάθειας. Χαιρετίζουμε την εδραίωση της συνεργασίας μας με το στρατηγικό μας εταίρο ΚΑΕ Ολυμπιακός και είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε μαζί «Καθαρά και Έξυπνα» νέες κορυφές».

Ποια είναι η Volton

Η VOLTON Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. αποτελεί μία αμιγώς ελληνική εταιρεία και μία από τις πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος, που πρόσφατα ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση της και στις υπηρεσίες Φυσικού Αερίου. Ως μέλος ενός ισχυρότατου επιχειρηματικού Ομίλου ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στο χώρο της ενέργειας το 2016 και το Νοέμβριο του 2019 εξαγόρασε την εταιρία ΚΕΝ Α.Ε. Σήμερα, ο Όμιλος Volton εξυπηρετεί πάνω από 160.000 οικιακούς συνδρομητές, καθώς και μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις, απασχολεί πάνω από 300 άτομα προσωπικό και έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 25 καταστημάτων στην Ελλάδα.

Με βασικό της μήνυμα το «Καθαρά και Έξυπνα», η Volton συνεχίζει να μιλά άμεσα, κατανοητά και κυρίως με διαφανείς όρους στους συνδρομητές της επενδύοντας σε σχέσεις εμπιστοσύνης.