Για το διπλό στην Αρκαδία !!!

Για το διπλό στην Αρκαδία !!!

Δείτε την εκπομπή μας

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Στην Τρίπολη, απόψε το βράδυ (19:00), ο Ολυμπιακός πρέπει μόνο να νικήσει. Δεν έχει κάτι άλλο να κάνει, αυτό επιτάσσει η ιστορία του, το μέγεθός του, ως Σύλλογος, αλλά και ο στόχος του, στην εφετινή Σούπερ Λιγκ. Που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου… Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, λοιπόν, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία παραδοσιακά βάζει «δύσκολα» στον Θρύλο. Και τα οποία εκείνος παραδοσιακά έχει τον τρόπο να ξεπερνάει.

Με αλλαγές στη σύνθεση, αλλά όχι πολλές, σε σχέση με την ομάδα, η οποία αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Λεμεσού, την περασμένη Πέμπτη, ο Θρύλος θα επιχειρήσει να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα και να φύγει από την Αρκαδία με ένα «διπλό», το οποίο -κακά τα ψέματα- είναι στο πρόγραμμα! Όπως και κάθε «διπλό», το οποίο ο Ολυμπιακός κυνηγάει, άλλωστε. Είναι όλα στο πρόγραμμα, για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Μετά την «γκέλα» της ΑΕΚ με τον Βόλο και την 80-20 διαιτησία υπέρ του ΠΑΟΚ, με τον Ατρόμητο, είναι σαφές ότι η «εξυγίανση» είναι εδώ. Ζει και (νομίζει ότι) βασιλεύει. Προσοχή, λοιπόν, σε όλα τα επίπεδα. Δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να δώσει δικαίωμα στο «σύστημα» να δράσει. Συγκέντρωση και το «διπλό» θα έρθει. Πάμε! Ραντεβού στις 19:00.

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/345893-diplo-sthn-arkadia-thryle-ole-ole

Share and Enjoy !

0Shares
0 0