Για δες ποιος μιλάει! Ο Γραμμένος!

Για πολλοστή φορά, ένα σχόλιο με αφορμή τη συνέντευξή του στο κανάλι του Σαββίδη και, για να μην ξεχνιόμαστε, με… πόζα από το «Μακεδονίας Παλλάς» επειδή εκεί είναι το στούντιο στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος απέδειξε ότι αποφεύγει τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αντί να παραιτηθεί που το καλοκαίρι πήγε να αλλάξει το άρθρο για την πολυϊδιοκτησία, αναφέρθηκε σε μια (δήθεν) εισήγηση «ότι δεν μπορεί κανείς να ελέγξει, αν ένας μέτοχος της Χ, Ψ, ΠΑΕ που έχει μια πολυμετοχικότητα, με μια μετοχή, πηγαίνει και αναλαμβάνει απλός διοικητικός σύμβουλος σε μια άλλη ΠΑΕ. Η ομάδα που κατέχει τη μια μετοχή υποβιβάζεται. Ξέρετε τι ανασφάλεια είναι αυτή; Επειδή έγινε ντόρος, είπαμε στο ΔΣ να την απαλείψουμε γιατί ρυθμίζεται από το νόμο 2725 και την ΕΕΑ». Δηλαδή, μια αστεία δικαιολογία και αφού η εισήγηση ήταν τόσο… αθώα γιατί δεν πέρασε και το σταμάτησαν όχι μόνο οι Αυγενάκης αλλά και οι FIFA, UEFA. Παρένθεση: Πάντως, ο Γραμμένος αναγνώρισε την αρμοδιότητα της ΕΕΑ για την πολυϊδιοκτησία και αυτό το τονίζουμε.

Φυσικά και δεν σχολίασε την υπόθεση των ΠΑΟΚ, Ξάνθης, όμως ο Γραμμένος είχε το θράσος να επιτεθεί στον Ολυμπιακό, επειδή ζήτησε να γίνει ΔΣ της Λίγκας για να αποφασιστεί το… λουκέτο λόγω κορονοίού. Αφού, για να κάνουμε χιούμορ, έλυσε τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που για να δώσει έμφαση στις διάφορες αποφάσεις που πήρε, χρησιμοποιούσε μόνο το «εγώ», λες και είναι ο μόνος στην ομοσπονδία, ο Γραμμένος αποφάσισε να ασχοληθεί και με τη Superleague!

Ειδικά για τις αποφάσεις που πήρε για τον κορονοϊό δεν έκανε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από αυτά που… διέταξε ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας (ΕΟΔΥ). Άρα, δεν υπάρχει «εγώ», υπάρχει «αλλού»…

Το «εγώ» του είναι στην επίθεση που εξαπέλυσε στον Ολυμπιακό, επειδή εκεί ποντάρει για να τον βάλουν πάλι πρόεδρο. Οι «ερυθρόλευκοι» εξήγησαν ότι ήταν σοβαρό το θέμα και δεν ήθελαν η Λίγκα να πάρει απόφαση στο πόδι.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε το θράσος να τα βάλει με τον Ολυμπιακό, αν και τον ρεζίλεψε για μια ακόμη φορά σχετικά με το ταξίδι της Εθνικής ομάδας στις ΗΠΑ. Υπενθυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» επεσήμαναν ότι κινδυνεύει η υγεία των διεθνών παικτών… Ένα ταξίδι που αναβλήθηκε, όμως η ομοσπονδία δεν έβγαλε καν ανακοίνωση!

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός εξέθεσε τον Γραμμένο. Ούτε και η τελευταία…

Επίσης, τα έβαλε και με τον Μαρινάκη για όσα του είπε («θα πας φυλακή») στη συνάντηση των «4» στο «Μεγάλη Βρετάνια», όμως ο ηγέτης του Ολυμπιακού του μίλησε κατά πρόσωπο, αλλά ο Γραμμένος νόμισε ότι έφευγε από την αίθουσα ο ηγέτης του Ολυμπιακού! Προτίμησε να… απαντήσει (έτσι νόμιζε!) από το «Μακεδονία Παλλάς», ξενοδοχείο συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή Gavros.gr