Γέμελος: «Σας αγαπώ και θα επιστρέψω»

Μετά από μία εξαιρετική χρονιά, η Τζάκι Γέμελος αποχώρησε οριστικά από την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Ελληνοαμερικανίδα πλέι μέικερ θα συνεχίσει την καριέρα της στην Τουρκία και, συγκεκριμένα, στην Καϊσερισπόρ. Με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει επίσημα την εν λόγω μεταγραφή.


Στην προσωπική της δήλωση, ωστόσο, η σπουδαία γκαρντ έδωσε μία υπόσχεση στον κόσμο του Θρύλου. Ότι θα γυρίσει, κάποτε, στο Λιμάνι!

Συγκεκριμένα, η πρώην, πλέον, «ερυθρόλευκη» τόνισε: «Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίξω στην Τουρκία, πριν κλείσω την καριέρα μου. Είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα, αν όχι το καλύτερο της Ευρώπης… Είναι τρελό, γιατί ήμουν βέβαιη ότι θα επέστρεφα στην Ελλάδα για να παίξω στον Ολυμπιακό. Στο τέλος, έκρινα πως ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα και την καριέρα μου. Τώρα, είναι σημαντικό για μένα να παίξω στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που πηγαίνω στην Καϊσερισπόρ.

Προς τους φίλους του Ολυμπιακού, είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψω στην Ελλάδα να παίξω ξανά. Απλά, όχι την ερχόμενη σεζόν. Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ για την εφετινή αξέχαστη χρονιά.

Είναι ώρα να αναπροσαρμόσω τη συγκέντρωσή του στη νέα μου ομάδα και να ξεκινήσω να προετοιμάζομαι για το τουρκικό πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις… Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό και ανυπομονώ να γυρίσω στη δουλειά».

Υπενθυμίζεται, ότι η Γέμελος κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα του Πειραιά…

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0