Γαβαλάς: «Ο μήνας των τίτλων για τον μεγαλύτερο Σύλλογο!» (photo)

Το 8ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ e-mag κυκλοφορεί και ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Νίκος Γαβαλάς, έστειλε το δικό του μήνυμα, με αφορμή την κυκλοφορία του ηλεκτρονικού περιοδικού!

Ο Μάιος είναι -παραδοσιακά- ο μήνας κατά τον οποίο ο Θρύλος… φορτώνει τίτλους και σε αυτό στάθηκε ο κ. Γαβαλάς, τονίζοντας: «Ο Μάιος είθισται να είναι ο μήνας των τίτλων για το μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης. Βεβαίως, η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα της καθημερινότητάς μας. Όμως, με συντονισμένες κινήσεις αρχίζουμε να επιστρέφουμε ως κοινωνία στην κανονικότητα. Φυσικά και ο αθλητισμός ακολουθεί το μονόδρομο της επιστροφής.

Μέσα από τις σελίδες του 8ου τεύχους του ηλεκτρονικού περιοδικού μας, «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag», γεμίζουμε υπερηφάνεια για τις επιτυχίες του συλλόγου εντός γηπέδων, όπως και για την προσφορά του μακριά από αυτά. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την κοινωνία. Και σε κάθε ευκαιρία, επιστρέφει σε αυτήν την αγάπη διαρκείας που εισπράττει από τον κόσμο.

Επιπλέον, σας προσφέρουμε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος συμφώνησε μέσα σε πέντε λεπτά με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη σε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Παραμένουμε πιστοί στο μηνιαίο ραντεβού μας και μετράμε το χρόνο προκειμένου αρχικώς να επιστρέψουμε στη δράση και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία μία πολύμηνη προσπάθεια εντός αγωνιστικών χώρων. Και εν συνεχεία, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, να πάρετε ξανά τη θέση σας στην εξέδρα. Αυτή η εξέλιξη θα σημαίνει πως η ανθρωπότητα θα έχει βγει νικήτρια στη μάχη με την πανδημία».

Ο Μάιος είθισται να είναι ο μήνας των τίτλων για το μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης. Βεβαίως, η πανδημία…

Gepostet von Nikos Gavalas am Freitag, 15. Mai 2020

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0