Φύσσας: «Καμία σχέση δεν έχει ο Ολυμπιακός ή ο κ. Μαρινάκης»

Με τη… σφραγίδα του Τάκη Φύσσα έσπασε η …φούσκα στην Επιτροπή Δεοντολογίας, όπου συζητείται η εισήγηση της Σπανού, σχετικά με την ανύπαρκτη υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακού-Ατρομήτου 2-1, που έγινε το 2015.

Δείτε την εκπομπή μας :

Στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ο Τάκης Φύσσας παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει σχέση με το θέμα! Επίσης, ευχήθηκε ο Σα Πίντο να εξηγήσει στην επιτροπή για αυτό το ματς, ο Σα Πίντο που αρνείται τα πάντα! Πάντως, το πιο σημαντικό είναι ότι ο νυν αθλητικός διευθυντής της Εθνικής παραδέχθηκε: «Δεν είχα στοιχεία, δεν μίλησα για χειραγώγηση». Ακόμη πρόσθεσε πως είχε συζήτηση με τον Αλαφούζο και μετά τον κάλεσε ο ανακριτής.

Τα πιο σημαντικά σημεία της κατάθεσης του Φύσσα στην Επιτροπή Δεοντολογίας είναι τα εξής:

-«Σε συζήτηση που είχα με τον Αλαφούζο του μετέφερα την κουβέντα που είχα με τον Σα Πίντο, τον προπονητή του Ατρομήτου. Πέρασαν δύο μήνες, δεν έκανα τίποτα, επειδή δεν είχα στοιχεία. Ο Αλαφούζος πήγε στον ανακριτή για δική του υπόθεση και είπε ότι του είπα. Με κάλεσε ο ανακριτής και για αυτό το λόγο κατέθεσα».

-«Αυτός ο άνθρωπος (Σα Πίντο) για κάποιο δικό του λόγο υπερέβαλε και μακάρι να έρθει και να πει για ποιο λόγο το έκανε»!

-«Δεν πίστευα ότι θα ειπωθούν στον ανακριτή και όταν με κάλεσε είπα ότι αυτά άκουσα στο τηλέφωνο».

-«Μπορείς να κάνεις rotation, οι αλλαγές δικαιολογούνται. Ήμουν επηρεασμένος από αυτά που είπε ο Σα Πίντο».
– «Καμία σχέση δεν έχει ο Ολυμπιακός ή ο κ. Μαρινάκης με αυτά τα γεγονότα».

-«Με τις αλλαγές που έκανε ο Σα Πίντο στον αγώνα, η ομάδα αντέδρασε. Για τον Σπανό, δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Πάντα πίστευα ότι ήταν κύριος με νοικοκυρεμένη ομάδα»!

-«Ναι είπα ότι δεν πήγα στον ανακριτή γιατί δεν είχα στοιχεία».

-«Είπα ότι δεν επαιξε ο Κιβρακίδης, εννοούσα ότι δεν έπαιξε από την αρχή. Ο Ναπολεόνι μπήκε αλλαγή. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για χειραγώγηση. Ο Κώστας (σ.σ. Κατσουράνης) δεν ανέφερε λεπτομέρειες στην συζήτηση που κάναμε. Ακόμη μου είπε ότι ο ίδιος ήταν ανέτοιμος και αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί. Στη θέση του Κιβρακίδη έπαιξε ο Νάστος. Θα έπρεπε να είναι εδώ ο Σα Πίντο να λέει αυτά που μου είπε».
Πηγή Gavros.gr