Φουντούλης: «Θα πετύχουμε όσα μας έλειψαν»

Η εθνική ομάδα πόλο Ανδρών επανήλθε στις προπονήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα και μετά από δύο μήνες απραξίας, λόγω του κορονοϊού.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τους 14 εκλεκτούς του Θοδωρή Βλάχου, προετοιμάζεται από την προπαρασμένη Πέμπτη (14/5) στα Βοτσαλάκια! Η προετοιμασία έχει απώτερο στόχο το Προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ, που μετατέθηκε για τον Φεβρουάριο του 2021 και, φυσικά, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο αρχηγός της Εθνικής μας και πρώην πολίστας του Ολυμπιακού, Γιάννης Φουντούλης, δήλωσε:

«Όλα βαίνουν καλώς και σύμφωνα με το πλάνο που έχει εκπονηθεί. Η προπόνηση γίνεται καθημερινά, μια φορά την ημέρα, πρωινές ώρες συνήθως…

Όλα τα παιδιά είναι ευχαριστημένα με την εξέλιξη, γιατί ανεβήκαμε ψυχολογικά και ανεβαίνουμε όλο και περισσότερο. Θεωρώ, πως αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο ξεκίνημα. Είμαστε στο στοιχείο μας, το νερό, επανερχόμαστε στην καλή μας φυσική κατάσταση και όταν θα μπορούμε να προπονούμαστε και με μεταβίβαση μπάλας, τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Ελπίζω, πως σύντομα, θα επανέλθουν όλα στην κανονικότητα και το 2021 θα είναι μια χρονιά ορόσημο, όπου η Εθνική θα πετύχει όσα της έλειψαν το 2020».