Ετοιμάζει «βόμβα» στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός: Φήμες για επιστροφή Μίλκοβιτς!

Ετοιμάζει «βόμβα» στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός: Φήμες για επιστροφή Μίλκοβιτς!

Σύμφωνα με ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με το βόλεϊ οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Ιβάν Μίλκοβιτς!

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Ολυμπιακό να είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Ιβάν Μίλκοβιτς. Μάλιστα, οι Τούρκοι κάνουν καθημερινές αναφορές πάνω στο ενδεχόμενο της συγκεκριμένης μεταγραφής. Να θυμίσουμε ότι ο Σέρβος παικτάρας, έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό (έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο) και είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει από του Ρέντη.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς ο Μίλκοβιτς, είναι και 1ος αντιπρόεδρος της Σέρβικης Ομοσπονδίας Βόλεϊ και έχει σημαντικές υποχρεώσεις στην πατρίδα του, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο 38ο έτος της ηλικίας του και τα χρήματα που ζητάει και ο ίδιος είναι αρκετά.

Μην ξεχνάμε βέβαια, ότι μέχρι τώρα, ο Θρύλος έχει κάνει τρομερές υπερβάσεις όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, καθώς έχει αποκτήσει έναν από τους καλύτερους πασαδόρους στον κόσμο, τον Φαμπιάν Ντρζίζγκα, τον Βούλγαρο άσο Τοντόρ Αλεξίεφ όπως και τον Γερόεν Ραουβερντινγκ.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, συνεχίζουν να αναφέρουν ότι υπάρχει και συμφωνία μεταξύ του παίκτη με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο όμως, κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση δεν ισχύει.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0