Επιμένουν στην Ιταλία: Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ!

Επιμένουν στην Ιταλία: Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ!

Δείτε την εκπομπή μας

Η Βίρτους Μπολόνια είχε πρώτο στόχο τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, όμως όπως αναφέρουν στην Ιταλία βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ, καθώς ο Σέρβος είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό!
Ο Νίκολας Μιλουτίνοφ αποτελούσε τον μεγάλο στόχο της Βίρτους Μπολόνια για τη θέση «5», όμως η ιταλική ομάδα φαίνεται πως κάνει πίσω λόγω… Ολυμπιακού.

Λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα από την Ιταλία, ότι ο Σέρβος σέντερ είναι κοντά σε συμφωνία με τους Πειραιώτες, ο δημοσιογράφος Ματέο Ανδρεάνι αναφέρει ότι η Μπολόνια που ήθελε σαν… τρελή τον «Μίλου» τη νέα σεζόν, πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου ψηλού.

Ο λόγος είναι ότι ο Σέρβος πρώην ερυθρόλευκος είναι έτοιμος να πει το «ναι» και να επιστρέψει στο λιμάνι, με την ιταλική ομάδα να κοιτάζει τις εναλλακτικές της.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος τονίζει ότι ο Μιλουτίνοφ απάντησε αρνητικά στην Μπολόνια εξαιτίας της απόφασης του να γυρίσει στην Ελλάδα για χάρη της ομάδας που τον ανέδειξε. Παρά το γεγονός πως πριν μερικά 24ωρα ο ίδιος ο μάνατζερ του Σέρβου είχε διαψεύσει οποιαδήποτε συμφωνία για το μέλλον του πελάτη του, οι Ιταλοί επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός και ο «Μίλου» θα ξανασυνεργαστούν και μάλιστα άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί ο Σέρβος σέντερ να έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο η κατάσταση με τον πόλεμο στην Ουκρανία και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός των ρωσικών ομάδων από την Euroleague, τον φέρνουν εκτός ομάδας, με τον Ολυμπιακό να είναι σύμφωνα με τον Ανδρεάνι η επόμενη ομάδα του.

Δείτε την ανάρτηση του Ανδρεάνι: