Εντάξει το οικονομικό, αλλά… οι τίτλοι;

Σε έναν Παναθηναϊκό, ο οποίος ολοένα και μικραίνει, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του ο Φραν Βέλεθ του Άρη. Μία μεταγραφή, η οποία σύμφωνα με το παρασκήνιο, ήταν η αιτία για να… ραγίσει το γυαλί, ανάμεσα σε Ρόκα και Δώνη. Και αν ο ίδιος ο παίκτης δεν το βλέπει έτσι, πολύς κόσμος πέριξ του ΠΑΟ, το είδε. Και το είπε. Δεν μας πέφτει λόγος επ’ αυτού, αλλά διαβάσαμε με ενδιαφέρον ορισμένες από τις δηλώσεις που έκανε, σχετικά με το θέμα, ο Βέλεθ και αυτές μας άφησαν μία… περίεργη γεύση.
Δείτε την εκπομπή μας :

 


Όταν δηλαδή ο Βέλεθ λέει ότι δεν πήγε στον ΠΑΟ για τα λεφτά, το καταλαβαίνουμε. Σίγουρα αυτά δεν είναι σε αφθονία, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τα πράγματα έχουν γίνει και λίγο… στενά. Αλλά, εντάξει, κουτσά-στραβά, τα βγάζουν πέρα οι «πράσινοι». Άλλο είναι το περίεργο, όμως, σε αυτά που είπε ο «πράσινος», πλέον, ποδοσφαιριστής.

«Ο Παναθηναϊκός στα επόμενα χρόνια θα επιστρέψει εκεί που ήταν. Στόχοι στο φιλόδοξο πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε είναι η επιστροφή στην Ευρώπη και η κατάκτηση ενός τίτλου». Όνειρα και όνειρα, που λέει και το τραγούδι, αλλά μάλλον ο Βέλεθ δεν έχει αξιολογήσει σωστά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η νέα του ομάδα, η οποία μένει… πεισματικά, μακριά από τους τίτλους. Και με την εικόνα την οποία βγάζει σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, αλλά και ευρισκόμενος, επί τοις ουσίας σε… εμφύλιο, δεν φαίνεται να… πλησιάζει και σε κανέναν τίτλο… σύντομα.

Οι φιλοδοξίες του καθενός είναι δικές του και καλά κάνει και τις πιστεύει. Το που τις βασίζει, όμως, είναι στην κρίση, όλων όσων έχουν… μάτια και βλέπουν. Και… τίτλος στο μέλλον του Παναθηναϊκού… ούτε που αχνοφαίνεται.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0