Είτε φεύγουν, είτε έρχονται όλοι μιλούν για τον ηγέτη μας!

Ομάρ, Τσιμίκας και Γκιλιέρμε αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους , όμως και οι τρεις στάθηκαν στον ηγέτη της ομάδας μας στον Βαγγέλη Μαρινάκη! Καθόλου τυχαίο…

Δείτε το Pre-game του τελικού με την ΑΕΚ

Ο Ομάρ μεταξύ άλλων είπε ότι ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ότι μπορούσε για να τον κρατήσει! Επέλεξε να φύγει και ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του. Ωστόσο ξεκαθάρισε ο Νορβηγός ότι από την πλευρά του ο Θρύλος, τον προσέγγισε και τηρώντας της ισορροπίες του κατάθεσε μια πολύ δυνατή πρόταση.

Ο Κώστας Τσιμίκας, κατάφερε μέσα από τον Ολυμπιακό να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Ως παίκτης της τεράστιας Λίβερπουλ δεν ξέχασε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ευχαρίστησε δημόσια για όλα όσα του προσέφερε.

« Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη που έκανε κάθε πιθανή προσπάθεια, για μήνες, για να με κρατήσει στην ομάδα, δείχνοντάς μου με κάθε τρόπο πόσο με ήθελε να μείνω στον Ολυμπιακό και μου έκανε μία προσφορά εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά ή και τα ευρωπαϊκά δεδομένα.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γκιλιέρμε στο αντίο του στην ομάδα. Δημόσια ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού προσπάθησε να τον κρατήσει στην ομάδα.

Η μεταγραφή του εφετινού καλοκαιριού έως τώρα ο Ραφίνα, στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβόλαιο του μίλησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Του είπε άλλωστε και δημόσια ευχαριστώ στα social media,αναγνωρίζοντας στον πρόσωπο του ηγέτη του Θρύλου, τον άνθρωπο που ολοκλήρωσε την μεταγραφή με ποσό – έπαθλο όπως είπε ο ίδιος ο Ραφίνια.

Άπαντες μιλούν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και πώς να γίνει αλλιώς… Είναι ευλογιά να υπάρχει στο τιμόνι του συλλόγου μας. Είναι η εγγύηση ότι όποιος και αν φύγει θα αντικατασταθεί και με το παραπάνω. Είναι η εγγύηση ότι το «οικοδόμημα» του Ολυμπιακού έχει γερές βάσεις και συνεχώς μεγαλώνει.

Αν συνέβαινε κάτι διαφορετικό, θα βλέπατε αποχωρήσεις με… μούτρα, με γκρίνια, με κακία, με προσφυγές. Αλλά εδώ είναι Ολυμπιακός και αυτά δεν υπάρχουν. Αυτά απασχολούν τους δεύτερους και τους τρίτους…
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0