«Έδεσε» με νέο συμβόλαιο τον Βασίλη Σουρλή!!!

Ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον του. Και γι’ αυτό «χτίζει» με προσεκτικά βήματα και την επόμενη μέρα. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Θρύλος κοιτάζει να κρατάει τα ταλέντα του και να τα «δένει» με νέα συμβόλαια.

Δείτε την εκπομπή μας:

Αυτό ακριβώς έκανε και με τον Βασίλη Σουρλή, το σούπερ ταλέντο της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας. Ο Ολυμπιακός έκανε νέο επαγγελματικό συμβόλαιο στον 18χρονο μεσοεπιθετικό, δείχνοντάς του με τον καλύτερο τρόπο πως τον πιστεύει πολύ.

Ο Σουρλής, λοιπόν, κλήθηκε να συζητήσει με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο και το θέμα διευθετήθηκε άμεσα, με τον νεαρό χαφ να υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο. Κοινώς, ο Ολυμπιακός τον «έδεσε» μέχρι το 2024.

Θυμίζουμε, ο Σουρλής έχει κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς του είχε δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της περσινής περιόδου, δείχνοντας ότι τον παρακολουθεί στενά και ότι τον πιστεύει.

Και ο Ολυμπιακός τον πιστεύει πολύ, γι’ αυτό και του προσέφερε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024. Κάπως, έτσι, ο Θρύλος έδωσε με νέο deal το σούπερ ταλέντο…
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0