Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για τις μεθοδεύσεις!

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για τις μεθοδεύσεις!

Αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πραγματικά απίστευτα.

Δεν φτάνει που οι δικαστές δεν είχαν βγάλει απόφαση για τα τρομερά επεισόδια που έγιναν στον Βόλο στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, τα έκαναν γνωστά κιόλας μετά τη λήξη των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής. Γιατί αυτό; Τι μεθοδεύσεις κρύβονται πίσω από όλα αυτά;

Στο λιμάνι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για αυτό το πράγμα, καθώς οι δικαστές περίμεναν πρώτα να δουν τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο και μετά να τιμωρήσουν για παράδειγμα τον ΠΑΟΚ με -6 βαθμούς. Και από τα πλέι οφ έτσι; Γιατί αυτή η ποινή δεν μετατίθεται για την άλλη σεζόν.

Άρα, καθάρισε ο ΠΑΟΚ, Αφαιρέθηκαν οι βαθμοί από τα πλέι οφ και του χρόνου… κύριος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κανονικά και με μηδέν βαθμούς, χωρίς να ανησυχεί για το οτιδήποτε. Έτσι, είναι αυτά. Ανώδυνη την ουσία η τιμωρία του, αφού χάνει βαθμούς από τα πλέι οφ και του χρόνου αρχίζει κανονικά την προσπάθειά του.

Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στο λιμάνι λοιπόν για τις μεθοδεύσεις, τις απίθανες μεθοδεύσεις που γίνονται, αφού στην ουσία η τιμωρία για τον ΠΑΟΚ είναι ανώδυνη. Βαθμοί δεν αφαιρέθηκαν εν τω μεταξύ από την ΑΕΚ.

Μην το ξεχνάμε αυτό.

Πηγή : http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/dysareskeia-ston-olympiako-gia-tis-methodeyseis

Share and Enjoy !

0Shares
0 0