Δολοφονία Άλκη: Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ένας από τους συλληφθέντες

Δολοφονία Άλκη: Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ένας από τους συλληφθέντες

Δείτε την εκπομπή μας

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο
Η μια μετά την άλλη έρχονται οι εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, η οποία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μάλιστα, σε μια μέρα, την Κυριακή συνελήφθησαν οκτώ άτομα, φτάνοντας σύνολο τα εννιά μαζί με την αρχική σύλληψη του 23χρονου.

Αναζητούνται ακόμη δύο άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία στο πλαίσιο των δέκα ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν σήμερα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ αυτών είναι και ο 20χρονος Αλβανός ο οποίος διέφυγε στη χώρα του και καταζητείται.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι όλοι νεαροί, Ελληνικής και Αλβανικής καταγωγής. Πρόκειται για επτά Έλληνες και έναν Αλβανό, ηλικίας από 20 έως 23 ετών ενώ οι τρεις από τους οκτώ έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την Ελληνική Αστυνομία, εμπλεκόμενοι σε διάφορες υποθέσεις.

Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ο ένας από τους συλληφθέντες
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thesstoday.gr, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός, Γ.Κ. του δεύτερου αυτοκινήτου, το οποίο συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Γ.Κ. να είναι πρώην ποδοσφαιριστής στην παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων και οργανωμένος στη ΘΥΡΑ 4.

Μάλιστα o Γ.Κ είναι φίλος, στο facebooκ με τον 20χρονο Αλβανό ο οποίος έχει διαφύγει στη χώρα του και καταζητείται.

https://www.to10.gr/ten-files/epikerotita/1950356/dolofonia-alki-proin-podosferistis-tou-paok-enas-apo-tous-syllifthentes/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0