Διαδικτυακή συνάντηση «Παπ» με ΟΝΕ TEAM (vid)

Η Πανδημία δεν κατάφερε να κρατήσει τον Κώστα Παπανικολάου μακριά από τα μαθήματα του ONE TEAM.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού συναντήθηκε διαδικτυακά με τους αθλητές του Θρύλου των Ειδικών Σχολείων 2o του ΕΕΕΚ ΑΝΟΙΞΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, τους αποκάλυψε την βράβευσή τους από το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας και τους μοίρασε πολλά συγχαρητήρια!

«Μπράβο! Αυτό το βραβείο μας το έστειλαν το One Team και η Ευρωλίγκα ως επιβράβευση για τη μεγάλη σας προσπάθεια, τη σκληρή σας δουλειά και την άψογη συνεργασία που έχετε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και την κυρία Πέννη.

Είναι επίσης η ανταμοιβή σας για την αφοσίωσή σας, για το ότι είστε όλοι σας καλά παιδιά και για την σωστή νοοτροπία που έχετε. Δουλεύετε στην σωστή κατεύθυνση και το αξίζατε!

Πολλά συγχαρητήρια!!!

Όπως είδατε μαζί καταφέραμε να πάρουμε αυτό το βραβείο. Η προσπάθειά μας, όμως, δεν σταματά εδώ…

Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο, να δουλεύουμε σκληρά και να αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Και όταν ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι λόγω της Πανδημίας, θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά στο γήπεδα για να περάσουμε εποικοδομητικό χρόνο και να δημιουργήσουμε νέες όμορφες αναμνήσεις. Μέχρι τότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όχι μόνο για το δικό μας καλό, αλλά και για το καλό των οικογενειών μας».