Χολέμπας: «Καλό για την ομάδα να υπάρχουν δύο και τρεις παίκτες σε κάθε θέση»

Ο Χοσέ Χολέμπας μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ, για τον ανταγωνισμό με τον Βινάγκρε, αλλά και για τους διαδόχους του στην Εθνική Τσιμίκα και Γιαννούλη.

Δείτε την εκπομπή μας :

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη Σίτι: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως έπρεπε στο γήπεδο, ενώ στο δεύτερο ήταν διαφορετικά. Στο πρώτο μέρος είχαμε μέτρια απόδοση, αλλά στην επανάληψη παλέψαμε. Έχουμε συζητήσει γι΄αυτό. Η Σίτι είναι μια μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες. όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Πρέπει να σέβεσαι τους αντίπαλους, ίσως όχι τόσο πολύ όσο κάναμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο παλέψαμε πολύ και κάναμε σημαντικά πράγματα απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι για το δεύτερο ημίχρονο, όμως η αλήθεια είναι ότι χάσαμε το ματς».

Για τον ΟΦΗ: «Πρέπει να πάμε εκεί για να πάρουμε τους βαθμούς, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν είμαστε συγκεντρωμένοι. Δε θέλω να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες, πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Για τον ανταγωνισμό με τον Βινάγκρε: «Είναι πάντα καλό να υπάρχει ανταγωνισμός, ανεβάζει το επίπεδο όλης της ομάδας. Είναι καλό για την ομάδα να έχει δυο και τρεις παίκτες σε κάθε θέση όπως συμβαίνει στον Ολυμπιακό».

Για τον Τσιμίκα και τον Γιαννούλη που τον διαδέχθηκαν στην Εθνική: «Ελπίζω ότι θα συνεχίσουν καλά τη δουλειά. Ο Τσιμίκας έχει πάει σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Λίβερπουλ, στην Αγγλία είναι διαφορετικός ο τρόπος δουλειάς. Εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα, όπως είχα την ευκαιρία να καταλάβω από τη δική μου εμπειρία στην Premier League. Όσο είσαι στο γήπεδο δεν υπάρχει καμία παύση, πρέπει να δουλεύεις συνέχεια και χωρίς καμία διακοπή. Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο εκεί και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει τον Τσιμίκα να δείξει τον καλό εαυτό του και στην εθνική ομάδα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0